Merken

Trunki

Uit logeren gaan was nog nooit zo leuk voor je kind als met de Trunki koffers. Deze koffers in de vorm van een brandweerman of lieveheersbeestje zijn schattig, speels en vrolijk. Bekijk nu het Trunki ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Trunki

Als je wel eens met je kind op vakantie gaat, dan herken je vast wel dat hij of zij niet zijn eigen koffer wilde dragen. Logisch ook, de koffer ziet er saai en 'volwassen' uit en is daarbij ook nog zwaar en groot. Ben je het zat om steeds maar weer te sjouwen met al die spullen? Schaf dan een koffer aan die je kind ook leuk vindt. Bijvoorbeeld een Trunki koffer.

Verschillende uitvoeringen

Trunki koffers sluiten helemaal aan bij de interesses van kinderen en hij of zij zal niets liever willen dan de koffer overal mee naartoe slepen. In onze collectie Trunki koffers en reisbagage vind je meerdere uitvoeringen. Zoals een rode brandweerwagen voor stoere jongens en meisjes, een lieveheersbeestje voor kinderen die dol zijn op dieren, en een blauwe wagen die vooral heel cool is. Laad de koffer vol, en je kind is klaar om de wereld te ontdekken.

Koffers om op te zitten

Niet alleen spreekt het design kleine kinderen aan, het is ook zo ontworpen dat je kind erop kan zitten om zich te laten voorttrekken. Reizen gaat vaak gepaard met veel lopen en veel kinderen houden dat nog niet vol. Met de Trunki koffers heb je dan niet een huilend kind, maar een blij kind dat met veel plezier voortgetrokken wordt. Je loopt als ouder geen vertraging op tijdens de reis en de sfeer blijft gezellig.