Merken

Trolls knuffels

Trolls is een film die gemaakt is met alle sterren waar kinderen dol op zijn. Maar de grootste sterren zijn natuurlijk de vrolijke trollen zelf. Trolls speelgoed brengt al deze helden bij je thuis. Id ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Trolls

Jouw kindje is dol op vrolijke tekenfilmfiguurtjes. Het liefst heeft hij of zij deze de hele dag om zich heen. Daarom zoek je leuk speelgoed met zijn of haar favoriete helden, zodat ze voortaan onafscheidelijk kunnen zijn. Is jouw kleine ook fan van Trolls? Verras hem of haar dan met het kleurrijke en verrassende Trolls speelgoed van wehkamp. Je kan kiezen uit verschillende varianten waarmee je zoon of dochter urenlang zoet is, van knuffels tot hele sets met verschillende figuurtjes.

Het leukste Trolls speelgoed

Het assortiment speelgoed met een Trolls thema biedt volop keuze aan kleine fans van de geinige figuurtjes. Zachte Trolls knuffels zijn altijd goed en zorgen zelfs tijdens het slapen voor een goed gevoel. Maar er zijn ook leuke sets om de trolletjes te voorzien van een mooi kapsel of een flitsende outfit. Laat ze racen op hun eigen wagentjes of zing mee met de leukste liedjes uit de film. Sommige trolletjes kunnen zelfs praten.

Kleurrijk kinderspeelgoed voor een vrolijk gevoel

Trolls speelgoed bestaat al tientallen jaren. Misschien ken je het wel uit je eigen jeugd. Door de populariteit van de animatiefilm is ook de nieuwe generatie jonge kinderen in de ban van deze grappige trolletjes. Het speelgoed biedt voldoende vermaak en geeft een vrolijk gevoel. Voor kinderen laten ze een wereld vol mogelijkheden opengaan.

Heb je geen zin in de drukke speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Trolls bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je kleine verrassen.