Merken

Trolls

Trolls is een film die gemaakt is met alle sterren waar kinderen dol op zijn. Maar de grootste sterren zijn natuurlijk de vrolijke trollen zelf. Trolls speelgoed brengt al deze helden bij je thuis. Id ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Trolls speelgoed

Zoek je een cadeau waarmee je kinderen een groot plezier doet? Met deze karakteristieke trollen zit je bij elke verjaardag of feestdag goed. Laat de kinderen de film naspelen of hun eigen avonturen maken. Dat kunnen grote avonturen zijn, maar ook kleine avonturen die het dagelijkse leven van de trollen laten zien. Het vrolijke karakter van de trollen van Trolls speelgoed leert de kinderen tijdens hun spel om op een prettige manier met elkaar om te gaan ondanks onderlinge verschillen, en dat vrijwel alle problemen samen op te lossen zijn.

Een goedgemutste hoofdrolspeelster

Trolls speelgoed is fel en vrolijk gekleurd. Natuurlijk speelt Poppy, net als in de film, ook hier de hoofdrol. Met haar vrolijke instelling maakt ze iedereen blij. Net zoals alle andere trollen van het Trolls speelgoed heeft ze heel veel haar dat recht overeind staat. Dit haar kan je kammen, vlechten en met speldjes vastzetten. Knippen doe je met een namaakschaar, want zeg nou toch zelf: een trol zonder fluoriserende kuif is eigenlijk geen 'echte' trol.

Alles van Trolls

Spelen is voor kinderen een prima manier om sociale vaardigheden en creativiteit te ontwikkelen. Kijk daarom ook eens wat er bij het Trolls knutselen te vinden is. De kinderen krijgen gevoel voor vorm en kleur, en leren hun eigen creaties te maken dankzij hun favoriete personages. Trolls speelgoed is makkelijk en veilig te bestellen. Elke bestelling kan bij ons bovendien zonder problemen gratis geretourneerd worden.