Merken

Triumph dames sportbovenkleding

Triumph is een van de grootste lingeriemerken ter wereld. Het bedrijf bestaat al sinds 1886 en maakte aanvankelijk korsetten. Nu zijn daar bh's, slips en body's voor in de plaats gekomen. Het ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Triumph damessportbovenkleding

Je houdt van yoga en doet het zo vaak mogelijk. Thuis bijvoorbeeld op het balkon bij de eerste zonnestralen. Even tussendoor op het werk als je naar die inspannende vergadering gaat. En natuurlijk in een groepsles. Als je thuis of op de sportschool aan yoga doet, dan draag je daar sportkleding bij. Zoals de mooi vormgegeven en uiterst comfortabele Triumph damessportbovenkleding. Ook geschikt voor andere sporten natuurlijk.

Comfortabele collectie

De Triumph damessportbovenkleding collectie bestaat vooral uit sportbh’s die je zowel boven als onder je sportkleding draagt. De stoffen van de Triumph damessportbovenkleding bieden veel draagcomfort. Kies voor wit, zwart en roze in de cupmaten B70 tot en met G80. Dankzij de brede schouderbandjes en de brede rugband ervaar je optimale ondersteuning van de Triumph damessportbovenkleding sportbh’s.

Draag als sporttop

De Triumph damessportbovenkleding bestaat uit mooie sportbh’s en ja, die draag je net zo makkelijk als sporttop als onder je kleding. Kies er een mooie sportbroek bij en draag de Triumph damessportbovenkleding samen met een trainingsjasje. Maak er vervolgens een setje van met Triumph damesslips en sport nog comfortabeler.

Lekker snel in huis

Bestel vandaag de Triumph damessportbovenkleding en je draagt het morgen al naar de sportschool. En bij een besteding vanaf 20.- wordt je pakket gratis bij je bezorgd.