Merken

Triumph dames fitness

De collectie Triumph damesfitness biedt goede ondersteuning tijdens het trainen op de sportschool. Ga dus gewoon voluit op de crosstrainer, hef die gewichten en ga los op de opzwepende muziek van je a ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph damesfitness

Je houdt van trainen in de sportschool. De ene dag vooral met gewichten voor een strak lichaam. De andere dag werk je je in het zweet met een cardio-workout. En dankzij de lingerie uit de collectie Triumph damesfitness doe je dat met nog meer plezier.

Perfecte ondersteuning

De Triumph damesfitness sportbh’s geven je een zeer goede ondersteuning tijdens het sporten. De zachte stoffen voelen prettig aan op je huid. Bovendien nemen deze transpiratievocht goed op. De Triumph damesfitness sportbh’s bevatten geen beugels. Wel hebben ze bredere schouderbandjes en een brede band om je rug en onder je borsten. De Triumph damesfitness lingerie is verkrijgbaar in de cupmaten B70 tot en met G80. Kies voor zwart, wit of roze.

Zo draag je het

De sportbh’s van Triumph damesfitness draag je natuurlijk vooral onder je sportkleding. Maar een bandje links of rechts mag je best zien. Draag de Triumph damesfitness sportbh’s daarom met een lekkere wijde top zonder mouwen. En draag bij de sportbh’s een van de fijne Triumph-damesslips om zo je setje compleet te maken. Vooral de basic damesslips zijn zeer fijn om in te sporten.

Bestel vandaag, sport morgen

Wanneer je vaak naar de sportschool gaat, is het geen overbodige luxe om meerdere Triumph damesfitness sportbh’s in huis te hebben. Je bestelt ze zeer gemakkelijk via ons. Doe je dit vandaag nog, dan heb je de sportbh’s morgen al in huis. En bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging geheel gratis.