Merken

Triumph hockeykleding

Triumph hockeykleding maakt je hockey-outfit echt helemaal af. Deze sport-bh’s hebben dankzij de gladde zwarte en witte stoffen een basic uitstraling. Hierdoor gaan ze moeiteloos samen met andere hock ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph hockeykleding

Het grootste deel van je leven bestaat uit hockey en trainen voor wedstrijden. Wanneer je veel op het trainingsveld bent, weet je dat je goede ondersteuning van je borsten nodig hebt. Vooral wanneer je voorover gebogen met de bal aan je stick op het doel van de tegenstander afstevent. Daarom kies je Triumph hockeykleding.

Basic collectie

De Triumph hockeykleding is uitgevoerd in het zwart en wit. Dit geeft de effen stoffen een basic uitstraling. Ideaal voor sportkleding, want zo past deze lingerie altijd bij je hockeytenue. De sport-bh’s hebben brede schouderbandjes en een elastische band onder je boezem. Samen zorgen zij voor optimale ondersteuning tijdens het hockeyen. De Triumph hockeykleding is verkrijgbaar in de cupmaten B70 tot en met G80. De bh’s bevatten geen beugels, wat nog meer bewegingsvrijheid geeft.

Daar voel jij je goed in

De Triumph hockeykleding geeft je een zelfverzekerd en goed gevoel. Iedere keer weer. Maak dit gevoel nog fijner en combineer een sport-bh uit de collectie Triumph hockeykleding met een van de basic Triumph damesslips. Zo voel jij je onoverwinnelijk in het veld, maar ook in de kleedkamer. Bovendien staat de Triumph hockeykleding mooi onder je tenue.

Binnenkort het veld in

Bestel vandaag je Triumph hockeykleding en wij bezorgen je aankoop de volgende werkdag al bij je thuis. Bestel dus snel en ga binnenkort zelfverzekerd het veld in.