Merken

Triumph sportondergoed

Triumph sportondergoed maakt sporten nog fijner. De goede ondersteuning van het sportondergoed in combinatie met de fijne pasvorm en de zachte stoffen, geven jou alle bewegingsvrijheid die je nodig he ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph sportondergoed

Je bent gek op sporten, maar ja als je een grote cupmaat nodig hebt, dan zit een sportbh vaak heel erg krap. En dat maakt het hardlopen, de Zumba-les of je paaldansworkout er niet fijner op. Behalve als je kiest voor Triumph sportondergoed, want die zijn er ook in grote cupmaten.

Van cup B tot en met G

Triumph sportondergoed trek je met plezier aan, want de zachte stoffen en de stevige elastische details geven je een zeer goede ondersteuning tijdens het sporten. Voel je goed, wat je ook doet, want het Triumph sportondergoed geeft je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt, zonder beugels en baleinen. De witte, zwarte en knalroze stoffen hebben een luxe uitstraling en nemen bovendien transpiratievocht moeiteloos op. De sportbh’s uit de collectie Triumph sportondergoed zijn er vanaf cupmaat B70 tot en met G80.

Makkelijk combineren

Het is extra fijn om te weten dat de lichtgewicht stoffen van het Triumph sportondergoed aanvoelen als een tweede huid. Hierdoor draag je het zonder belemmeringen gemakkelijk onder iedere sporttop en sportbroek. Combineer de sportbh’s uit de collectie Triumph sportondergoed met flexibele, basic Triumph damesslips, want zo kom je ook in de kleedkamer goed voor de dag. De sportbh’s van het Triumph sportondergoed zijn zelfs met een jasje als sporttop te dragen.

Vandaag bestellen, morgen al aan

Sport morgen al in je nieuwe Triumph sportondergoed, door deze vandaag bij ons te bestellen. Deze ontvang je morgen al en de bezorging is gratis. Dat wordt extra genieten van je workout.