Merken

Triumph minimizers

Triumph minimizers bieden alle dames met een grotere cupmaat een goede ondersteuning. Bovendien laat het design van de minimizers je boezem kleiner lijken. Dat komt doordat de cups je borsten liften e ...

36 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph minimizers

Als je grote borsten hebt, dan merk je dat vooral aan je kleding. Een topje in je maat lijkt door je boezem veel te kort en ook de knoopjes van je blouse staan altijd open. Dat is vervelend, want dan zou je alleen daarom grotere bovenkleding kopen. Doe jezelf een plezier en draag dan de Triumph minimizers beha’s.

Optisch kleinere boezem

De Triumph minimizers laten je borsten kleiner lijken dan ze zijn. Dat komt door de manier waarop cups en bandjes met elkaar samenwerken om je borsten meer naar je lichaam te brengen. Dankzij Triumph minimizers zit je kleding fijner. De mooie beha’s zijn uitgevoerd in luxe stofjes en zijn voorzien van sensuele details, zoals broderie op de bandjes en een kanten randje. De Triumph minimizers bieden een goede ondersteuning en zijn verkrijgbaar in de cupmaten C70 tot en met G115.

Maak er een setje van

Ook al draag je Triumph minimizers als een geheimpje onder je kleding, het is leuk om er een setje van te maken. Hiervoor kies je de Triumph minimizers uit en combineert deze met Triumph damesslips. Veel beha’s en slips zijn voorzien van overeenstemmende details, zoals een patroon in de stof of een kanten randje. Hoeft je slipje voor jou niet exact hetzelfde te zijn als de Triumph minimizers? Kies dan voor een slip in dezelfde hoofdkleur, zodat het toch een setje wordt.

Bestel vandaag en draag morgen

De Triumph minimizers beha’s bestel je gemakkelijk bij ons. Als je dat vandaag nog doet, dan heb je ze morgen zelfs aan. Bovendien worden de minimizers gratis bij je bezorgd.