Merken

Triumph grote cupmaten: E t/m K

In de collectie Triumph grote cupmaten: E t/m K vind je prachtige, sensuele, praktische en sportieve items. Ze zijn versterkt met brede bandjes voor een optimale ondersteuning. Ook zijn de cups wat st ...

128 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph grote cupmaten: E t/m K

Wanneer je een beha in een grote cupmaat draagt, heb je vaak weinig keuze als het gaat om mooie, sensuele beha’s. En alleen zwart of wit is ook zo saai. Gelukkig is er een oplossing. De collectie Triumph grote cupmaten: E t/m K is speels, sensueel en vrolijk, uitgevoerd in verschillende kleuren en dessins.

Speelse collectie vol kleur

Dames met grote maten worden blij van de collectie Triumph grote cupmaten: E t/m K. De beha’s zijn verkrijgbaar in de cupmaten A70 tot en met G115. Eigenlijk is iedere vrouw welkom bij deze collectie. De Triumph grote cupmaten: E t/m K zijn uitgevoerd met bredere schouderbandjes. Ook de sluiting op de rug is breder, voor meer ondersteuning. Je hebt een ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen, want de Triumph grote cupmaten: E t/m K zijn er ook om te verleiden.

Ideaal voor alle gelegenheden

De Triumph grote cupmaten: E t/m K passen bij al je outfits. Of het nu een sportief setje is waarin je naar de sportschool gaat of een sensueel jurkje dat je draagt tijdens een avondje uit, er is altijd een beha met bijpassende slip. Bijvoorbeeld eentje uit de collectie Triumph corrigerend ondergoed. Combineer voor een speels en mooi effect de kleur van je beha uit de collectie Triumph grote cupmaten: E t/m K met de top die je eroverheen draagt.