Merken

Triumph dames sportondergoed

Als fanatiek sporter stel je hoge eisen aan je damessportondergoed. Triumph sportondergoed voor dames brengt comfort en optimale ondersteuning samen in één design. De zwarte, witte en roze items zijn ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph sportondergoed voor dames

Wat is het toch fijn om te sporten. Je probeert graag nieuwe sporten uit en gaat er dan helemaal voor. Alleen is je normale ondergoed daar heel belemmerend bij. De beugels prikken en je merkt bij iedere sprong en stap dat je borsten niet goed worden ondersteund. Dat is niet fijn. Gelukkig is er Triumph sportondergoed voor dames.

Comfort en ondersteuning tijdens het sporten

Of je nu touwtje springt, hardloopt, een steile wand beklimt of aan yoga doet, dankzij het Triumph sportondergoed voor dames blijft alles op zijn plek en haal jij het maximum uit je work-out. De sport-bh’s uit de collectie Triumph sportondergoed voor dames hebben extra brede bandjes en een fijne brede band aan je rug. Dit biedt optimale ondersteuning en je hebt geen belemmerende beugels of baleinen nodig. Kies voor roze, zwart en wit in de cupmaten B70 tot en met G80.

Maak er een setje van

Met Triumph sportondergoed voor dames kan jij alles aan. En daarom is het extra leuk om een mooi setje samen te stellen. Begin met de sport-bh in je lievelingskleur uit de collectie Triumph sportondergoed voor dames en zoek er Triumph damesslips in dezelfde kleur bij. Draag je de sport-bh uit de collectie Triumph sportondergoed voor dames als sporttop, dan is het mooi om die kleur in de rest van je outfit terug te laten komen. Bijvoorbeeld in je sneakers of sokken.