Merken

Triumph dames slips

Op zoek naar verfrissing in je ondergoedcollectie? Laat je dan inspireren door de prachtige Triumph damesslips. Of je nu op zoek bent naar een hipster, string of maxi, in deze brede collectie vind je ...

66 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph damesslips

Het uitzoeken van je kleding in de ochtend begint bij het kiezen van de juiste damesslip. Je kiest een slip die zowel comfortabel als vrouwelijk is. Je vindt het belangrijk dat je slip niet te zien is onder strakke kleding. Als je deze factoren zoekt in een slip, dan zit je bij de collectie Triumph damesslips helemaal goed. Het ondergoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft vlakke naden. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort.

Van string tot maxi

Elke vrouw kan in de collectie Triumph damesslips een passende slip voor zichzelf vinden. Van sexy, verleidelijke strings tot de uiterst comfortabele en elegante maxislips. Je zelfvertrouwen groeit als je een van de Triumph damesslips draagt. Je voelt je vrouwelijker en krachtiger dan ooit tevoren. Je hoeft je niet langer zorgen te maken of je ondergoed zichtbaar is voor anderen. En het rechttrekken van je slip is verleden tijd. Wat heerlijk dat je je over dit soort dingen niet meer druk hoeft te maken!

Combineer een nieuw setje

De Triumph damesslips zijn uitstekend te combineren met de Triumph dames bh's. Kies je voor een zwarte damesslip, dan past vrijwel elke zwarte dames bh erbij. Wij helpen je wat op weg om een mooie set te kunnen samenstellen. Als je op een damesslip die jou aanspreekt klikt, zie je daaronder welke bh's er goed bij passen. Een nieuw ondergoedsetje uitkiezen is nog nooit zo leuk geweest!