Merken

Triumph corrigerend ondergoed

Triumph corrigerend ondergoed is sensueel en geeft je een zelfverzekerd gevoel. De mooie stoffen en kleuren maken het corrigerend ondergoed helemaal af. Draag het onder strakke kleding, zoals een chiq ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Triumph corrigerend ondergoed

Je hebt met zorg die mooie jurk uitgekozen voor een belangrijk feest. Als je het echter aantrekt en in de spiegel kijkt, zit het toch minder mooi dan je zou willen. Vooral zo rond je buik zit te stof niet mooi glad, maar golft het met je buik mee. En dat terwijl je zo hard traint! Geen paniek. Trek het jurkje even uit om vervolgens Triumph corrigerend ondergoed er onder aan te trekken.

Strijk jezelf glad

Het Triumph corrigerend ondergoed helpt je om nog lekkerder in je vel te zitten. De stevige stof van de body’s en slips strijkt namelijk alles glad onder je kleding. Zo geniet je zelfverzekerd en met volle teugen van het leven. Het Triumph corrigerend ondergoed is uitgevoerd in chic zwart en zachtroze. De kanten details en doorschijnende stofjes maken het bovendien zeer sensueel. Het Triumph corrigerend ondergoed is verkrijgbaar in de maten 36/S tot en met 46/3XL en de cupmaten B75 tot en met E95.

Eenvoudig combineren

De body’s en hogere tailleslips uit de collectie Triumph corrigerend ondergoed draag je met alles wat je wil. Ze helpen je lekkerder in je skinny jeans te zitten en om zelfverzekerd in een strak jurkje naar een feestje te gaan. De slips combineren goed met bijvoorbeeld Triumph-strapless bh's in dezelfde kleur. De body’s uit de collectie Triumph corrigerend ondergoed hebben ondersteunende cups.

Morgen zelfverzekerd op pad

Voel je goed in Triumph corrigerend ondergoed en bestel het vandaag nog. Dan heb je het morgen al aan. Wij bezorgen zonder verzendkosten bij een besteding vanaf 20.-.