Merken

Tretorn

Tretorn staat bekend om de heerlijke regenkleding. Vooral de vrolijke kleuren in de regenkleding voor kinderen en de Tretorn damesschoenen geven dit merk extra karakter. Denk hierbij aan rood, geel en ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tretorn

He jesses, de regen komt weer met bakken tegelijk uit de hemel zetten. En net nu je de hond moet uitlaten, boodschappen wil doen of de kinderen uit school wil halen. Blijf allemaal dan lekker droog met de regenlaarzen en regenkleding voor hem, haar en kinderen van Tretorn

Rode laarsjes voor de regen

Tretorn laat de zon stralen als het regent. Dat komt door de vrolijke bonte kleuren voor de hoge en lage modellen regenlaarzen. Uiteraard kun je ook voor groen of blauw kiezen, maar knalgele laarzen of juist een paar rode maken het stampen in de plassen nog leuker. Ook de regenkleding van Tretorn kent bonte kleuren. In de collectie zijn items opgenomen voor heren, dames en kinderen. De regenjassen voor heren zijn verkrijgbaar in de maten 46 tot en met 52 (S tot en met XL), de laarzen voor dames en heren in maten 37 tot en met 46 en de kinderkleding in 140 tot en met 146.

Lekker droog gezin

Tretorn heeft regenkleding voor hem, haar en de kinderen. Dankzij de bonte kleuren wordt een sombere, regenachtige dag juist gezellig en vrolijk. Aan kwaliteit hangt wel een prijskaartje. Hou daarom ook de Tretorn SALE: sport & vrije tijd in de gaten. Hier vind je tegen lagere prijzen de leukste regenkleding en regenlaarzen van Tretorn voor iedereen.

Slecht weer op komst? Morgen regenkleding in huis

Wordt er slecht weer met veel regen of andere neerslag voorspeld? Bestel dan vandaag nog je Tretorn regenlaarzen en regenkleding voor hem, haar en de kinderen. Wij zorgen er dan voor dat je je pakket van Tretorn morgen in huis hebt. De bezorgkosten nemen wij voor onze rekening.