Merken

Tramontana

Het mode- en lifestylemerk Tramontana heeft als missie jou te verzekeren van een compliment. Ook met de Tramontana dames T-shirts kan je positieve reacties verwachten. Ben jij die zelfbewuste en posit ...

61 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tramontana dames T-shirts

Je bent energiek en staat midden in het leven. Je verzamelt graag fijne mensen om je heen om samen herinneringen mee te maken. Ook kleding begeert jouw hartje. Je houdt van kleding die jouw positieve levensinstelling versterkt. Het nieuwe lente-seizoen komt er aan en jij kan wel een nieuw T-shirt gebruiken. Klinkt dit bekend? Ga dan zeker voor een Tramontana dames T-shirt.

Verrassend vrouwelijk

Als sinds 1983 werken de ontwerpers van Tramontana aan steeds weer vernieuwende collecties. Ook de Tramontana dames T-shirts dragen de handtekening van het merk. De ontwerpers werken graag met een mooie blend van synthetische vezels om te komen tot een mooi vallende textiel. De details en prints zijn uniek en verrassend. Tramontana staat klaar om jouw vrouwelijkheid te ondersteunen.

Brede range aan maten

De Tramontana dames T-shirts zijn net als de andere kledingstukken van Tramontana verkrijgbaar in de maten 36 (S) tot en met 46 (3XL). Met de eenvoudige navigatie kies je jouw maat en zie je direct wat er op voorraad is. Heb je een feestje in het verschiet, bekijk dan onze collectie Tramontana damesjurken.

Tramontana dames T-shirts bestellen bij wehkamp

In plaats van winkelen in een drukke binnenstad kies je liever voor winkelen bij wehkamp vanaf de bank. Zo kan je je nieuwe Tramontana dames T-shirt thuis passen. Is het niet de juiste maat? Je stuurt je bestelling zonder gedoe gratis terug.