Merken

Toshiba

Met Toshiba geniet je nog meer van jouw digitale apparatuur. De externe harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten van het Japanse topbedrijf bieden je snel en makkelijk veel extra opslagruimte. Ze ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Toshiba

Alle dingen die het leven mooi maken hou je het liefst bij de hand. Waar je ook gaat, je wil graag altijd kunnen genieten van je favoriete foto's, video's en muziek. Daarom ben je op zoek naar handige hulpjes om dit alles veilig op te slaan. Deze moeten veel opslagruimte bieden, maar weinig wegen en makkelijk zijn mee te nemen. In het gevarieerde assortiment van Toshiba vind je vast wat je zoekt. Het biedt externe harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Extern geheugen in vele soorten

Toshiba biedt je de mogelijkheid om je data op verschillende manieren op te slaan. De meeste opslagruimte vind je bij de externe harde schijven, die wel tot drie terabyte aankunnen. Deze zijn mooi vormgegeven, licht, compact en heel makkelijk te gebruiken. Wil je nog minder meenemen? Kies dan voor een van de handzame USB-sticks. Met de Toshiba mobiele telefoonaccessoires vergroot je eenvoudig de opslagruimte op je smartphone. Deze lenen zich ook voor je tablet of videocamera.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De Japanse elektronicafabrikant Toshiba bestaat al sinds 1904. Deze pionier is vandaag de dag een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Het merk staat bekend om zijn uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook scoren de artikelen hoog op gebruiksgemak. Je kan er in een mum van tijd mee aan de slag.

Geen tijd voor de elektronicawinkel? Voor 23:59 uur Toshiba bestellen bij wehkamp is morgen nog meer genieten van je favoriete herinneringen.