Merken

Toral

Op Toral damesschoenen stap jij zeker niet ongemerkt voorbij. Dit Spaanse schoenenmerk streeft naar de perfecte combinatie tussen draagcomfort en opvallende ontwerpen. Het internationale succes van he ...

28 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Toral

Je hebt een passie voor schoenen en bent altijd op zoek naar het ideale paar om jouw persoonlijke stijl mee te onderstrepen. Een goede pasvorm vind je heel belangrijk, want schoenen die mooi staan maar slecht zitten, belanden snel weer in de kast. Je investeert graag in kwaliteit, zodat je er jarenlang plezier van kan hebben. In het assortiment van Toral schoenen vind je vast het paar waar je altijd al van droomde. Je kan je ogen niet afhouden van de bijzondere ontwerpen. Je bent niet de enige.

Kwaliteitsschoenen voor dames

Het assortiment damesschoenen van Toral is lekker uitbundig en divers. Als je graag experimenteert met je stijl, vind je voor iedere outfit wel een passend paar. Ga voor elegante effen enkellaarzen als je naar je werk gaat. Gedurfde metallic tinten en details zijn perfect voor dat grote feest. De stoere studs zijn prachtig onder je vrijetijdskleding. Toral damessandalen laten je jurken en rokken nog mooier tot hun recht komen.

Topkwaliteit en stijl uit Spanje

Het Spaanse schoenenmerk Toral blinkt uit in stijl en kwaliteit. De ontwerpers leven zich uit in creatieve, opvallende ontwerpen. Ze besteden echter evenveel aandacht aan een perfecte pasvorm. Toral schoenen zijn een genot voor zowel je voeten als je ogen. Tel daar de kwalitatief hoogwaardige materialen bij op en je hebt een onweerstaanbaar paar schoenen.

Geen Toral verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Toral bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.