Merken

Topshop

Topshop is een vooruitstrevend Brits merk, dus dat de collecties on-trend zijn kun je wel vanuit gaan! Zo ook de mouwloze damestops van Topshop. Kom ze snel bekijken en ontdek het zelf! Het aanbod is ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Topshop damesjassen & -blazers

Elke dag ga je op de fiets naar je werk. Om te voorkomen dat je met een nat pak aankomt, besluit je een regenjas aan te schaffen. In de collectie Topshop damesjassen & -blazers zie je een hip model, en dat ook nog eens in de kleur die je zoekt. Voor de droge, koude dagen kies je er gelijk een gewatteerde winterjas bij met een nepbontkraag. Daarmee weet je zeker dat geen enkel weertype je dag verpest.

Een motorjack of een parka?

De Topshop damesjassen & -blazers zijn van goede kwaliteit en hebben strakke designs zodat ze altijd goed afkleden. Dat geldt zeker voor de motorjacks van imitatieleer. Daarmee maak je zeker de blits, waar je ook heengaat. Je oog is ook gevallen op de parka met legerprint. Deze lange jas is lekker warm en komt tot je kuiten. Bij ons kies je altijd een van de Topshop damesjassen & -blazers die bij je past.

Maak je outfit af met een rokje

Je hebt een keuze gemaakt uit de Topshop damesjassen & -blazers. Om je frisse look af te maken kies je uit de Topshop damesrokken een nieuwe rok uit. Deze komen in chique en speelse designs zodat er voor elke gelegenheid een keuzemogelijkheid is. En zelf kiezen wat je draagt, dat is waar het om draait.