Merken

Topman

Het Britse merk Topman is de autoriteit van dit moment op het gebied van menswear. Ontdek nieuwe trends met een innovatieve styling. Van skinny jeans tot leren jacks en 3-delige kostuums. Londen, New ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Topman

Topman is een uniek modemerk en geeft de man van tegenwoordig de kans om een unieke stijl neer te zetten. Met de hulp van jonge topdesigners lanceert Topman wekelijks 100 nieuwe producten. Veel van deze producten zijn nu ook bij wehkamp verkrijgbaar. Het Britse modemerk is in 1978 in Londen opgericht en is begonnen met kleinschalige streetwear. Het wereldmerk heeft een lange weg afgelegd en de top bereikt op het gebied van fashion. Inmiddels heeft Topman een miljoenenpubliek in meer dan 31 landen. Met eigen designers weet Topman voorop te lopen met de nieuwste fashion items en trends. Deze herenkleding is trendy, eigentijds en uniek te noemen en mag niet in het huidige modebeeld ontbreken.

Topman – trendy herenkleding voor elk moment

De herenkleding van Topman is van hoge kwaliteit en ontworpen door de designers van Topman. Of je nu op zoek bent naar een basic overhemd, skinny jeans of een warme coat, Topman inspireert en laat zien hoe je er geweldig uit kan zien. In de online shop van wehkamp stel je jouw ideale look samen voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een sweater, T-shirt of colbert; Topman heeft het! De stijl kenmerkt zich als hip, trendy en stijlvol van formeel tot informeel. Wereldwijd wordt deze stijl gezien en gedragen. Door de jaren heen heeft Topman met jonge topdesigners de nodige ervaring opgedaan en weet daardoor de nieuwste trends te ontwikkelen. Combineer en creëer nu jouw stijl met Topman bij wehkamp en laat je zien!