Merken

Tomy babyflessen

Tomy is een Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in speelgoed voor de allerkleinsten. Het babyspeelgoed van Tomy legt de nadruk op kwaliteit, innovativiteit en plezier. Niet voor niets is de missie n ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Tomy

Een duur stuk speelgoed kopen voor jouw kleine prins of prinses en het na enkele dagen al in de afvalbak mogen kieperen. Een situatie die iedere ouder wel kent en waarbij je je afvraagt hoe kinderen zo goed zijn in het kapotmaken an spullen. Ook een situatie die niet kan voorvallen bij Tomy speelgoed. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van Tomy verzekert duurzaam plezier met de veelkleurige speelsets die bij ieder kind in goede aarde vallen.

De wereld laten glimlachen

Het speelgoed van Tomy mikt niet enkel en alleen op plezier, maar ook op educatie. Dankzij het slimme Mix & Match systeem in een deel van het assortiment leren kinderen bepaalde zaken met elkaar linken. Ook een spel als de Octopus familie leert heel wat bij qua motorische vaardigheden. Het innovatieve speelgoed van Tomy is verpakt in een leuk en kwalitatief jasje, maar heeft ook oog voor de ontwikkeling van jouw kind.

Hoe kleurrijker, hoe beter

Tomy maakt babyspeelgoeed en peuterspeelgoed en dat betekent dat ze lekker opvallen met kleuren. In het speelgoed van dit Japans bedrijf kan je dan ook alle kleuren van de regenboog ontdekken. Bovendien kan je erop vertrouwen dat je je geen zorgen hoeft te maken. Veiligheid van het speelgoed is één van de kernwaarden.

Speelgoed van Tomy bestellen bij wehkamp? Dat is zo geregeld. Een bestelling voor 23:59 uur kan je morgen al aan de deur verwachten.