Merken

TomTom

Hardlopen is leuk, gezond en zonder enige twijfel een van de populairste sporten. Hardlopen is nog veel leuker met een gps-horloge uit het assortiment TomTom hardlopen. Meten is weten en aan kennis he ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

TomTom hardlopen

Ben je al een tijdje aan het hardlopen maar begint jouw vooruitgang te stagneren? Dan is het misschien tijd om in te zetten op meer informatie om jouw trainingen doeltreffender en beter te maken. Met de gps-horloges van TomTom hardlopen kom je alles te weten over jouw trainingen en vooruitgang. Het gps-horloge houdt de snelheid, de tijd, de afstand, de hartslag en de calorieverbranding bij. Afhankelijk van het exacte model zijn de mogelijkheden eindeloos. Meten of je wel goed slaapt? Dankzij de automatische slaaptracking is dat geen utopie maar realiteit.

De verschillende gps-horloges

In het assortiment TomTom hardlopen vind je gps-horloges in diverse prijsklassen. Het basismodel heeft een ingebouwde hartslagmeter, automatische slaaptracking, Phone notificaties en meer. Ligt jouw budget iets hoger? Dan is er meer opslagruimte voor gepersonaliseerde trainingen, vergelijk je jouw prestaties van sport tot sport en krijg je opslagruimte voor muziek. Je hebt onderweg geen telefoon meer nodig, want je neemt tot 500 nummers mee om die extra energieboost te geven.

In verschillende maten

De ene mens is de andere niet en het spreekt dan ook voor zich dat niet iedereen dezelfde maat horloge heeft. Gelukkig dan ook dat de gps-horloges van TomTom hardlopen verkrijgbaar zijn in diverse maten van small tot extra large. Tevreden over de producten van TomTom? Neem dan zeker een kijkje in het assortiment TomTom navigatie.

Een gps-horloge van TomTom hardlopen bestellen bij wehkamp gaat razendsnel. Vandaag besteld voor 23:59? Dan ligt het morgen bij jou op de bank.