Jurken & rokken

Of je nu op zoek bent naar een navigatiesysteem, action camera of sporthorloge, TomTom heeft het allemaal! TomTom is bij veel mensen bekend geworden door de navigatiesystemen, maar heeft ook andere producten. TomTom wil je in staat stellen om te bewegen, of dat nu met de auto of vrachtwagen is, of met sport. Daarom biedt TomTom jou innovatieve producten die je helpen om jouw doel te bereiken!

TomTom

Je brengt veel tijd op de weg door. Daarbij ben je heel doelgericht en verspil je liever geen tijd. Helaas rijd je vaak in de spitsuren en zijn je medeweggebruikers niet altijd even scherp. Onze TomTom-navigatie zorgt ervoor dat je altijd de snelste route kan nemen. Ook de sportaccessoires van dit merk hebben alles in huis om slim en snel te bewegen en je prestaties te verbeteren.

Navigatiesystemen

TomTom heeft auto- en trucknavigatiesystemen die eenvoudig in gebruik zijn. Ze wijzen je de weg en attenderen je op een file of tankstation. Ook kan je met TomTom de mooiste kustwegen ontdekken, een rondrit uitstippelen en een eet- of slaapgelegenheid boeken. Bij de systemen ontvang je meestal levenslang updates van wegen en adressen via wifi. Wij hebben ook TomTom-accessoires als een USB-autolader of een montagesysteem.

Sportartikelen

Met onze TomTom-fitnessaccessoires houd je je prestaties en vooruitgang bij tijdens sporten als hardlopen, golfen en fietsen. Je hebt een grote keuze in sporthorloges die onder meer je snelheid, hartslag en verbranding van calorieën meten. Ook kan je met deze accessoires checken of je wel goed slaapt. Voor de echte liefhebber zijn er horloges met ruimte voor een gepersonaliseerde training of muziek.

Toonaangevend merk

TomTom is in 1991 in Nederland opgezet door twee pas afgestudeerde techneuten. Het bedrijf begon na enige tijd met het ontwikkelen van organizers voor particulieren, waaronder woordenboeken en routeplanners. Inmiddels is het merk een van de internationale marktleiders in navigatieapparaten. De TomTom-systemen behoren tot de meest invloedrijke uitvindingen ter wereld.

Hou je van efficiëntie en de nieuwste snufjes? Je TomTom kopen bij wehkamp gaat eenvoudig en snel. Plaats je bestelling voor 23:59 uur en ga morgen al goed voorbereid op weg!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.