Merken

TomTom

Of je nu op zoek bent naar een navigatiesysteem, action camera of sporthorloge, TomTom heeft het allemaal! TomTom is bij veel mensen bekend geworden door de navigatiesystemen, maar heeft ook andere pr ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

TomTom navigatiesystemen

Of je nu in eigen land, in het buitenland of zelfs in een ander continent aan het autorijden bent met een TomTom weet je zeker dat je op je bestemming aankomt. De iconische navigatiesystemen zijn geschikt voor alle verkeerssituaties en worden wereldwijd gebruikt door verschillende soorten bestuurders.

Lifetime Wereldkaarten

Op het moment dat je een TomTom navigatiesysteem aanschaf dan heb je automatisch recht op Lifetime kaarten updates. Dit houdt in dat alle nieuwe wegen die aangelegd worden gemakkelijk op je navigatie kunnen worden gezet. Dit doe je door de TomTom navigatie te verbinden met je laptop en dan de update uit te voeren.

TomTom Traffic

TomTom heeft wereldwijd zoveel gebruikers dat bijna alle verkeersomstandigheden real-time verstuurd kunnen worden zodat jij nooit om hoeft te rijden. File informatie wordt doorgespeeld en daar wordt je route op gebaseerd. Zelfs stoplichtinformatie, zebrapaden en schooltijden worden meegenomen in de verkeersberekening.

TomTom vrachtwagen, fiets en motor navigatie

Ook voor andere voertuigen dan auto’s heeft TomTom navigatiesystemen. Zo is er de TomTom Trucker speciaal voor vrachtwagens, deze is groter en heeft andere opties dan een reguliere TomTom. Het TomTom systeem voor de scooter is de TomTom Vio. Deze heeft alle scooter routes in het systeem staan. De TomTom Rider is het navigatiesysteem dat motorrijders gebruiken, deze navigatie geeft bijvoorbeeld aan wanneer eer scherpe bochten aankomen.

Overige Functies

TomTom heeft nog meer handige functies die het rijden vergemakkelijken. Zo is er TomTom flitser voor file informatie, Speak & Go voor stembesturing, geavanceerd rijstrookadvies en heeft TomTom een parkeerhulp die altijd zoekt naar een parkeerplek dicht bij je bestemming.