Merken

Toms dames sleehakken

Met een elegant en modieus paar damessleehakken doe je jezelf een plezier, maar met de sandalettes en andere sleehakken van Toms beteken je bovendien iets voor een kind in nood. Voor elk verkocht paar ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Toms damessleehakken

Zie je wel eens op tegen wat een leuk avondje uit zou moeten zijn, omdat je pijnlijke voeten krijgt van je oncomfortabele pumps? Damessleehakken hebben eveneens zeer hoge hakken, maar door de vlakke zool heeft je voet veel meer ondersteuning. Toms damessleehakken hebben bovendien een extra prettige pasvorm, zodat je geheel pijnloos onderweg bent. Een avondje uit wordt zo weer echt leuk. Eenmaal weer thuis ruil je de sleehakken om voor de nog comfortabelere Toms damesinstappers.

Van pumps tot sandalettes

De stijlvol ogende Toms damessleehakken hebben een hak van bijna tien centimeter met elkaar gemeen, maar verder zijn de verschillen tussen de schoenen groot. In ons aanbod vind je bijvoorbeeld van canvas gemaakte Toms damessleehakken die eruitzien als pumps, maar dan uiteraard met een sleehak in plaats van een naaldhak. Daarnaast zijn er van textiel gemaakte espadrilles en sandalettes. Deze schoenen hebben een gespsluiting en zijn verkrijgbaar in zowel elegant zwart als bijvoorbeeld zomers roze of trendy zwart-wit.

Perfect passende sleehakken

Hoe hoger de hak, des te belangrijker is het dat je de schoen in precies de juiste maat draagt. Schuivende voeten of krappe schoenen zijn immers extra vervelend wanneer je tegelijkertijd op een hoge hak moet balanceren. Toms damessleehakken die te groot of te klein aanvoelen, mag je bij ons zonder enige extra kosten terugsturen. Plaats hierna gerust nog een bestelling voor de Toms damessleehakken die je op het oog hebt, nu in een andere maat.