Merken

Toms dames pantoffels

Toms is een Amerikaans merk en ontwerpt onder meer opvallende damespantoffels. Het bedrijf onderscheidt zich door van elk verkocht model een donatie te doen aan mensen in nood. Duurzaamheid en een aan ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Toms pantoffels voor dames

Bij koude weersomstandigheden is niets fijner dan warme sloffen. Pantoffels houden je voeten lekker warm, en dat is natuurlijk goed voor de bloedsomloop. Als de regen tegen de ramen tikt en je binnen je favoriete serie bekijkt, dan zorgen Toms pantoffels voor dames ervoor dat je optimaal geniet. Schoenen trek je binnen het liefst uit, maar het is natuurlijk wel prettig om iets aan je voeten te hebben. Met deze unieke pantoffels kies je voor kwaliteit en een originele uitstraling.

Onze collectie Toms damespantoffels

Wehkamp biedt voor iedere vrouw wat wils. Juist ook voor jou zijn er Toms pantoffels voor dames verkrijgbaar op de site. De wollen sloffen houden je voeten aangenaam warm. Bovendien investeer je in een unieke verschijning, want het patroon en de kleur vallen direct op. Daarnaast bieden de zachte voering en rubberen zool je voeten extra stevigheid.

Verschillende maten sloffen

Toms pantoffels voor dames zijn er in de maten 36,5 tot en met 42. Kies voor een betere wereld en maak tevens een keuze uit de uitgebreide collectie Toms damesschoenen op de site. Wij bieden je volop keuze uit duurzame schoenen die je ongetwijfeld met veel plezier draagt.

Bestel Toms damespantoffels online via de zoekfilters. Besteld vóór 23:59 uur betekent morgen al in huis. Pas gemakkelijk thuis en stuur kosteloos retour. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.