Merken

Tommy Jeans dames skinny jeans

De spijkerbroek: van origine een stevige werkbroek voor goudzoekers in het zonnige Californië, tegenwoordig een onmisbaar fashion-item. Onze dames skinny jeans draag je misschien niet om goud te zoeke ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tommy Jeans skinny jeans voor dames

'Mijn kledingkast puilt helemaal niet uit!' roep je verontwaardigd uit. Je vriendin kijkt je met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Oké, misschien een beetje...' geef je toe. Een paar blouses hier, een T-shirt daar... Je kledingkast is inderdaad goed gevuld. Sommige items blijven echter ongedragen in de kledingkast liggen. Niet omdat je ze niet leuk vindt, maar omdat je niet weet hoe je ze moet combineren. Herkenbaar? Misschien is het slim om te investeren in een Tommy Jeans skinny jeans voor dames. Dit veelzijdige, trendy kledingstuk kan met een breed scala van kledingstukken worden gecombineerd en functioneert als basisitem in je kledingkast.

Een must have voor elke vrouw

Een spijkerbroek saai? Think again! In de collectie van Tommy Jeans vind je skinny jeans in alle soorten en maten. Van klassieke, blauwe modellen tot stoere, diepzwarte spijkerbroeken met scheuren. Deze spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in de maten 26 tot en met 34 (breedte) en 30 tot en met 34 (lengte). Je kan de Tommy Jeans skinny jeans voor dames combineren met de hippe Tommy Jeans dames-T-shirts en -tops.

Het kledingstuk dat nooit uit de mode lijkt te raken

De skinny jeans is al jarenlang niet meer uit het modebeeld weg te denken. Dat is niet zonder reden: dit kledingstuk is uiterst veelzijdig, kan tegen een stootje en is lekker comfortabel. Wil jij ook meedoen met deze trend? Bestel je favoriete skinny jeans dan bij ons op de website.