Merken

Tommy Hilfiger sportkleding meisjes

Tommy Hilfiger is een Amerikaans modelabel en combineert klassiek met modern. Het stijlvolle modemerk slaat hiermee een brug tussen twee werelden. Wat je ook aanschaft van Tommy Hilfiger, de kleuren b ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Tommy Hilfiger dames

Tommy Hilfiger is het begin, het hart, de core van alle merklijnen van dit imperium. De Tommy Hilfiger collectie is waar het allemaal mee begon in zeventiger jaren. De dochterlijnen Hilfiger denim en Tommy Hilfiger Tailored werden later aan het lifestyle merk toegevoegd.

Waar het allemaal mee begon

De basis van Tommy Hilfiger ligt bij zijn gelijknamige oprichter Thomas Jacob Hilfiger, ook wel Tommy Hilfiger genoemd door vrienden. Tommy Hilfiger begon in 1980 met het ontwerpen van zijn eigen herenmode lijn met een sportieve en preppy look. Al snel werd het merk uitgebreid met dameskleding, parfums, accessoires en nog veel meer items gericht op het luxere segment. Tommy Hilfiger werd al snel een stijlicoon die niet weg te denken is uit de fashion industry. Hij schreef meerdere style boeken waarin hij de Tommy Hilfiger stijl dicteert en uitlegt waar zijn inspiratie vandaan komt.

De Tommy Hilfiger look

De typische Tommy Hilfiger look is een all American look met een moderne twist. Het gebruik van verfijnde materialen zorgen voor een elegante en stijlvolle look. De inspiratie voor alle Tommy Hilfiger collectie en lijnen komen voort uit de Amerikaanse fashion en muziek subculturen. Het doel van Tommy Hilfiger was het designen van kleding voor jonge mannen die graag designerkleding dragen. Begin jaren 90 kwamen daar de invloeden van de Hip hop bij en onstond een ware hype rond het merk omdat diverse Hip hop artiesten items uit de collectie van Tommy Hilfiger begonnen te dragen. Inmiddels zijn er meerdere lijnen van Tommy Hilfiger, van casual items tot high-end. Alle invloeden uit het leven van Tommy Hilfiger komen samen in alle collecties van Tommy Hilfiger, van zijn Preppy stijl uit zijn jeugd, tot style iconen als Grace Kelly tot de muziekindustrie uit de jaren 90.

Tommy Hilfiger bij Wehkamp

De Tommy Hilfiger collectie bij Wehkamp bestaat uit Tommy Hilfiger menswear, Tommy Hilfiger ladieswear, Tommy Hilfiger childrenswear, Hilfiger denim en Tommy Hilfiger Tailored. Daarnaast zijn de parfums en bodyfashion collecties ook te vinden in de shop. Elk seizoen heeft Tommy Hilfiger ook nog bijzondere samenwerkingen met celebrities zoals Gigi Hadid en Rafael Nadal.