Merken

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een Amerikaans modelabel en combineert klassiek met modern. Het stijlvolle modemerk slaat hiermee een brug tussen twee werelden. Wat je ook aanschaft van Tommy Hilfiger, de kleuren b ...

715 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tommy Hilfiger badmode

Je kan niet wachten. Nog een maandje en je vertrekt naar de kust om te surfen. Alle benodigdheden zijn al aanwezig, behalve een paar goede surfshorts. De zwembroeken van Tommy Hilfiger badmode zijn precies wat je zoekt. Ze hebben een vrolijke opdruk, frisse kleuren en zijn er ook nog eens precies in je maat. Voor de zekerheid voeg je ook nog maar een uv-shirt aan je winkelmandje toe. Zo voorkom je dat je snel verbrandt tijdens een dagje surfen.

Palmbomen of bloemen?

Wie aan surfen denkt, denkt aan palmbomen. De Tommy Hilfiger badmode is uitgerust met vrolijke prints die passen bij het strandgevoel. Naast palmbomen vind je ook bloemen en patroontjes op de zwembroeken. Ga je liever voor iets eenvoudigers? Geen probleem, de surfshorts en zwemboxers zijn er ook in effen kleuren of met aanvulling van een subtiel logo op de voorkant. De Tommy Hilfiger badmode is er in alle soorten en maten.

Maak je surfervaring compleet

Heb je een keuze gemaakt uit het aanbod van de Tommy Hilfiger badmode? Dan is het wel zo fijn als je na het surfen kan uitrusten op een van de strandlakens die je bij ons kan uitzoeken. Nadat je even snel je lichaam hebt gedroogd, kan je werken aan een gezond kleurtje op je lijf. En door de zon droogt de Tommy Hilfiger badmode extra snel op.