Jurken & rokken

Casual fashion for a casual life. Dat is het uitgangspunt waarmee Tom Tailor heren- en damesmode ontwerpt. Het succes van Tom Tailor is eenvoudig te verklaren: het ziet er eenvoudigweg fantastisch uit. De kleding van Tom Tailor ziet er altijd goed uit, zonder te overdrijven. Voor mannen en vrouwen die zelfverzekerd zijn, omdat ze hun eigen stijl hebben gevonden en geen reden hebben om daarvan af te wijken.

Tom Tailor

Heb jij altijd wel de zomer in je bol? Kijk je nu al uit naar het weekend, om met je vrienden een road trip te maken of een festival te bezoeken? Als je houdt van het leven en van een casual lifestyle, dan kies je voor de mode van Tom Tailor.

Casual chic

De dames- en herenmode van Tom Tailor heeft een casual uitstraling. Dat wil echter niet zeggen dat je deze kleding alleen in je vrije tijd moet dragen. De herenpolo’s en Tom Tailor herenoverhemden draag je bijvoorbeeld ook gemakkelijk formeel. Dat geldt ook voor de jurkjes. Zelfs bij een feestelijke aangelegenheid is de collectie perfect. De stoffen zijn lekker luchtig, de kleuren zijn fris en vrolijk en de pasvorm is comfortabel. Daar voel je je gewoon heel lekker in. De mode van Tom Tailor is verkrijgbaar in de maten 27-32 tot en met 33-32 (damesjeans), 28-32 tot en met 40-34 (herenjeans), 34/XS tot en met 44/2XL (damesmode) en 42/2XL tot en met 56/3XL (herenmode).

Mode voor alledag

Als je de hele dag op kantoor of school zit, dan hou je je casual weekendgevoel dankzij de Tom Tailor collectie ook doordeweeks gewoon vast. De mooie kleuren en losse stoffen dragen zeker bij aan het comfortabele vrijetijdsgevoel. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de kleuren van de overhemden en T-shirts voor mannen en de frivole jurkjes en Tom Tailor dames-jumpsuits. Draag er een jasje bij voor een wat formelere look en verwissel je kantoorschoenen na werktijd voor sneakers en sandalen.

Haal een casual gevoel in huis

Bestel vandaag nog je nieuwe kleding van Tom Tailor en haal dat heerlijke casual gevoel in huis. Besteed je meer dan 20.-, dan is de bezorging gratis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.