Merken

Tom Tailor Denim

Tom Tailor denim biedt een uitgebreide collectie kleding waarbij de Tom Tailor Denim herenjeans de basis vormen. Vervolgens combineer je de jeans gemakkelijk met een overhemd of juist met een warm ves ...

93 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tom Tailor denim

Hou je van jeans en draag je het liefst iedere dag een spijkerbroek? Maar wil je dat de ene keer combineren met een polo of overhemd en de andere keer met een trui? Kies dan voor Tom Tailor denim. Deze complete collectie is namelijk perfect voor jou.

Stijlvol combineren

Met de collectie van Tom Tailor denim kun je je hele kledingkast vullen. De collectie bestaat natuurlijk uit jeans. Deze broeken zijn er in slim fit en regular fit. Uiteraard zijn ze uitgevoerd in stijlvolle tinten blauw. De rest van de collectie bevat diverse tops. Denk hierbij aan sportieve T-shirts en polo’s, stijlvolle overhemden en natuurlijk warme truien en vesten. De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 46 tot en met 54 (S tot en met 2XL) en de jeans in 28-32 tot en met 36-36.

Elke dag te dragen

Tom Tailor denim kun je op ieder moment van je leven dragen. De kledingstukken uit de collectie zijn ook heel goed met elkaar te combineren. Met de jeans als basis geef je er met een overhemd juist een stijlvolle en met een T-shirt een casual draai aan. Wil je tussen casual en chic in? Dan kies je voor een van de comfortabele Tom Tailor Denim herenpolo's. Dat geeft trouwens ook een sportief tintje aan je outfit.

Je nieuwe outfit morgen in huis

Bestel vandaag nog je favoriete jeans, overhemd en T-shirts van Tom Tailor denim en je hebt het morgen al in huis. Bij een bestelling vanaf 20.- betaal je geen verzendkosten. Ook retourneren – als dat nodig is – is kosteloos. We halen het zelfs weer bij je thuis op.