Merken

Tom Hope

Tom Hope is een bijzonder sieradenmerk. De collectie bestaat namelijk uit stoere en verfijnde armbanden met een nautische sfeer. De collectie bevat robuuste herenarmbanden en natuurlijk elegante dames ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Tom Hope

Ben je op zoek naar een bijzonder sieraad dat weerspiegelt wie jij bent? Ben je altijd op en om het water te vinden en wil je als je even niet kan zeilen of varen de wind toch nog in je haren voelen? Kies dan voor Tom Hope armbanden, want die brengen je dichter bij jezelf. Bovendien zijn het bijzondere sieraden.

Ankers uit

De Tom Hope sieraden zijn van Scandinavische makelij. De armbanden zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam polyester en doen je meteen denken aan kleurrijke scheepstouwen in blauw, rood, groen en zelfs roze. Om het touw bij elkaar te houden, is er een kenmerkend ankertje aan vastgemaakt. Dit is tevens de sluiting van de armband. Zowel de Tom Hope damessieraden als de herensieraden zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar.

Duurzaam en chic

Je draagt je Tom Hope armband natuurlijk als je in het weekend op het water bent. Het polyester bandje en het anker zijn beide bestand tegen weer, wind en (zee)water. Maar je kan het nautische bandje ook dragen als je doordeweeks op je werk of op school bent. Hiermee laat je zien dat je hart sneller gaat kloppen van varen en het staat nog heel chic ook.

Vandaag bestellen, de volgende werkdag in huis

Of het nu een cadeau is voor een bijzonder persoon in je leven of voor jezelf, bestel die armband vandaag nog, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis.