Merken

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio staat voor kwaliteit servies geïnspireerd door de Japanse tradities en het huidige Tokio. Bijna alle producten worden daadwerkelijk in Japan geproduceerd. Tokyo Design Studio laat ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio laat alle Japanse kenmerken in hun ontwerpen en producten zien. Elke serie kent zijn eigen sierlijke prints en designs. Heb je thuis een basisservies en ben je toe aan wat vernieuwing? Kijk dan eens naar de verschillende series en kies een design dat bij jou past. Zo kun je makkelijk jouw serviesset een opfris beurt geven!

Verschillende series servies

Tokyo Design Studio biedt verschillende series aan in verschillende kleuren. Zo is er de Nippon Black en de Nippon Blue serie waarin, zoals de naam al zegt, de kleuren blauw en zwart naar voren komen in mooie sierlijke dessins. Naast servies biedt Tokyo Design Studio ook stoere theepotten gemaakt van ijzer om op een opvallende manier thee te schenken.

Tokyo Design Studio servies online bestellen

Wat jouw smaak ook is, wehkamp heeft het allemaal. Heb je een keuze gemaakt maar is het toch niet helemaal naar wens? Retourneren is gratis.