Jurken & rokken

Met het Tokyo Design Studio servies geniet je nog meer van je Japanse maaltijd. Een kom ramen, een schaal sushi of een kop groene thee serveer je in servies van Tokyo Design Studio. Dit serviesgoed van hoge kwaliteit is voorzien van prachtig schilderwerk dat je zintuigen nog meer zal prikkelen.

Tokyo Design Studio

Je houdt enorm van de Aziatische keuken en met name van sushi. Als nagerecht drink je dan een authentiek kopje groene thee. Maar eerlijk is eerlijk: geserveerd op je servies van de kringloopwinkel komt het eten toch net wat minder uit de verf dan wanneer je het in een sushibar eet. Laat de sushi gewoon thuisbezorgen en serveer die op het eveneens thuisbezorgde serviesgoed van Tokyo Design Studio. Je hoeft de deur niet meer uit!

Servies, bestek en theekommen

Het prachtige serviesgoed van Tokyo Design Studio is gemaakt van hoogwaardig porselein en ligt lekker licht in de hand. De tekeningen op het serviesgoed doen authentiek aan. Tekeningen in blauw, zwart en rood van geometrie, strepen en bloesem keren telkens terug. Kies voor een theeservies, voor een serviesset of voor losse onderdelen.

Leuk om te geven en leuk om te krijgen

Het Tokyo Design Studio serviesgoed maakt van je doodgewone sushi-avond een culinair hoogstandje. Heb jij een vriendin die bijna jarig is? Trakteer haar dan op een van de Tokyo Design Studio verjaardagscadeaus. Natuurlijk eet je niet alleen Japans van dit servies.

Tokyo Design Studio bestellen bij wehkamp

Bestel je nieuwe servies of andere accessoires van dit merk voor 23:59 uur en ontvang het de volgende werkdag in huis. Onze magazijnmedewerkers zullen zeer nauwkeurig te werk gaan met het inpakken en de bezorgservice zorgt ervoor dat het pakket heel bij je aankomt.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.