Jurken & rokken

Tiptoi is een aparte serie speelgoed binnen het assortiment van Ravensburger. Dit innovatieve leersysteem helpt kinderen de wereld spelenderwijs ontdekken. Met een interessante collectie educatief speelgoed ontdekt jouw zoon of dochter wat de wereld hem of haar te bieden heeft. Bekijk daarom direct het aanbod van Tiptoi op onze site en maak je keuze.

Tiptoi

Als vader of moeder geniet je optimaal van je kleintje. Natuurlijk stimuleer je de ontwikkeling van je zoon of dochter en dit kan prima met educatief speelgoed. Tiptoi stelt jouw kleintje in staat de wereld spelenderwijs te verkennen. De puzzels zijn leuk om cadeau te geven tijdens een kinderverjaardag, maar zijn ook perfect om weg te geven als kraamcadeautje. Het speelgoed neem je eenvoudig mee naar je ouders of tijdens een weekendje weg met je jonge gezinnetje.

Assortiment Tiptoi bij wehkamp

Dankzij een veelzijdig aanbod Tiptoi speelgoed hoeft jouw kleintje zich geen seconde te vervelen. Kies bijvoorbeeld uit puzzels of boeken voorzien van allerlei geluiden. Elk stuk speelgoed stelt een bepaald thema centraal, waardoor je zoon of dochter meer komt te weten over bepaalde verhalen, wetenswaardigheden of andere zaken. Dankzij een gevarieerde collectie is er volop keuze voor zowel baby's als peuters.

Speelgoed voor thuis

Als er eventjes geen budget is voor een vakantie in binnen- of buitenland, hoeft jouw kleintje zich niet te vervelen. Wehkamp heeft namelijk een aantrekkelijk geprijsd aanbod voor een Tiptoi thuisvakantie. Verras je kind daarom met een uniek cadeau en geniet nog meer van het ontdekkende leven van je zoon of dochter.

Koop Tiptoi eenvoudig online via onze slimme zoekfilter. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur en ontvang het speelgoed de volgende werkdag in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.