Merken

Timberland

Het Amerikaanse Timberland bestaat al sinds 1973 en ontwerpt onder meer kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. De schoenen kenmerken zich door een waterdichte zool, een kindvriendelijk uiterli ...

166 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Timberland herenschoenen

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je raakt razendsnel gewend aan je fraaie nieuwe schoenen, maar het paar begint al bijna net zo snel te slijten. Dit is extra vervelend wanneer je voeten juist wat meer tijd nodig hebben om aan nieuw schoeisel te wennen. Timberland herenschoenen zijn dan een betere keuze. Alle schoenen van Timberland zijn namelijk deskundig ontworpen, en met hoogwaardige materialen gefabriceerd met het oog op een lange levensduur.

Van de klassieke enkellaarzen tot trendy sneakers

Vanzelfsprekend vind je tussen onze Timberland herenschoenen ook de wereldberoemde bruinige enkellaarzen waar het modemerk zijn roem mee vergaarde. Enkellaarzen van Timberland zijn er echter ook in kleuren als zwart of donkerblauw, en in modellen die nauwelijks meer lijken op het originele ontwerp. Voor iets compleet anders kies je een van de Timberland sneakers. Timberland schoenen zijn er voorts niet alleen voor volwassenen. In onze collectie Timberland kinderschoenen vind je zelfs voor de allerkleinsten moderne sneakers en vooral heel veel enkellaarzen.

Timberland schoenen in bijna elke schoenmaat

Timberland is gevestigd in de Verenigde Staten, maar had qua beschikbare maten ook een Nederlands bedrijf kunnen zijn. Er zijn namelijk Timberland herenschoenen tot wel maat 50. Zo vinden ook wij grote Nederlanders eenvoudig een passend paar schoenen. Wil je weten welke Timberland schoenen er in jouw maat zijn? Selecteer deze dan in onze filters en je weet het direct. Met dit uiterst handige hulpmiddel is Timberland herenschoenen bestellen bij wehkamp zo gebeurd.