Merken

Tiger

Designs doordacht tot in de kleinste details, zonder daarbij in te boeten op functionaliteit: dat is het Nederlandse interieurmerk Tiger. Geef je badkamer een luxe uitstraling met

94 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tiger sanitair

Je geniet graag van de mooie dingen in het leven. Zelfs van noodzakelijke activiteiten als douchen en naar het toilet gaan maak je graag een aangenaam ritueel. Daarom kies je het liefst voor mooie artikelen om je toilet en badkamer helemaal af te maken. Tiger sanitair maakt je leven makkelijker. Het sanitair is mooi om naar te kijken en prettig in het gebruik. Je kiest uit diverse stijlen. Zo vind je makkelijk iets dat past bij jouw persoonlijke smaak.

Sanitair dat bij jou past

Tiger sanitair is fijn om te gebruiken. Maar het oog wil ook wat. De verschillende toiletzittingen zijn daarom verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Daarnaast sluiten ze zacht en zijn ze makkelijk schoon te houden. De stijlvolle RVS douchesets van Tiger sanitair zijn in hoogte verstelbaar. Sommige zijn voorzien van handige toevoegingen, zoals een handgreep voor de veiligheid. De douchestraal is makkelijk in te stellen en de douchekop is voorzien van een anti-kalkfunctie.

Stijl en functionaliteit van Tiger

Tiger Bathroom Design is een Nederlandse fabrikant van allerlei artikelen voor de badkamer. Tiger besteedt veel aandacht aan de vormgeving en aan nieuwe, handige functies. Tegelijkertijd zijn de producten heel betaalbaar. Door de goede kwaliteit gaan ze bovendien lang mee. Ben je al dol op de mooie vormgeving van Tiger? Bekijk dan ook eens de prachtige Tiger badkamermeubelen. Hierin berg je al je badkamerspulletjes netjes op.

Niet dol op eindeloos zoeken in de bouwmarkt? Voor 23:59 uur Tiger sanitair bestellen is morgen al aan de slag.