Merken

Thule

We zijn een echt fietsland. Je ziet dan ook regelmatig ouders die hun kind in een kinderzitje meenemen op de fiets. Voor een zorgeloze fietstocht bevestig je een kinderstoel van Thule aan je fiets. Da ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Thule fiets

Even snel naar de supermarkt of apotheek fietsen is weleens lastig voor een ouder. Je wil je jonge kind immers niet alleen thuislaten. Je kleine is echter nog te jong om op een eigen fietsje met je mee te gaan. Een kinderzitje van Thule op je fiets biedt uitkomst. Met je zoon of dochter in het stevige stoeltje ga je veilig op pad. Je kindje neemt graag in de kinderstoel plaats, want het materiaal is lekker zacht.

Van compact kinderzitje tot ruime fietskar

Met de accessoires van Thule op je fiets is het kinderspel om je kleine overal mee naartoe te nemen. Heb je graag zicht op je kind tijdens het fietsen, kies dan voor een kinderzitje dat voor op de fiets zit. Dit zitje bevestig je aan de stuurpen. Daarnaast zijn er kinderzitjes voor op de bagagedrager. Monteer een karretje van Thule aan je fiets en er is zelfs plek voor twee kinderen.

Samen met je kind door weer en wind

Fiets je bergaf of door hevig herfstweer, dan is de kille wind weleens vervelend. Een windscherm van Thule op je fiets beschermt zowel jou als je kind tegen koude windstoten. Voor kinderen die mogelijk nog wat te jong zijn voor een kinderzitje vind je bij ons ook tal van Thule buggy's. Bestel je het zitje of de kinderwagen vandaag nog voor 23:59 uur, dan ga je morgen al veilig met je kleine op pad.