Merken

Thomas de trein

Toet toet… maak plaats, want Thomas de trein komt eraan. Speelt je kind ook zo graag met Thomas en zijn vriendjes? Dan heb je hier veel leuke speelsets om uit te kiezen. Zo zijn er losse Thomas de tre ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Thomas de trein

Is je kind gek op treintjes en klapt het in de handjes van plezier zodra Thomas de trein op televisie komt? Deze leuke trein en zijn vriendjes lossen allerlei problemen op. En daar leert je kindje weer van. Maar ze staan ook garant voor urenspeelplezier met de leukste speelsets, treintjes en ander speelgoed van Thomas en zijn vriendjes.

Speelsets & voertuigen

De wereld van Thomas de trein draait om de treinen en het transportleven. Iedere trein is anders en heeft daarom ook een eigen uiterlijk. De collectie bestaat uit robuuste grote treinen voor kleine kinderhandjes met bijvoorbeeld muziek en leuke puzzels. En verfijnde speelsets voor kinderen die wat ouder zijn. Ook ander speelgoed, zoals een bellenblaastrein en een muziekdoos, vind je in de collectie van Thomas de trein terug.

Alles van Thomas

Is je kindje echt helemaal weg van Thomas de trein? Dan is het leuk om te weten dat er nog meer van dit vrolijke voertuig te koop is. Zo is er Thomas de trein badtextiel voor je kindje met de beeltenis van zijn favoriete trein erop.

Vandaag bestellen, morgen spelen

Zet de wissels maar richting je huis en de seinen op groen, want als je vandaag nog je bestelling plaatst, dan rijdt Thomas de trein morgen je huis al binnen. Bij bestedingen vanaf 20.- is de verzending gratis.