Merken

Texas Instruments

De Amerikaanse producent Texas Instruments maakt diverse soorten elektronica waaronder kantoorartikelen zoals de grafische rekenmachine. Dit bedrijf werd opgericht in 1930 en investeert volop in de ve ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Texas Instruments grafische rekenmachines

Jouw zoon of dochter breekt zich regelmatig het hoofd over ingewikkelde sommen. Voor de exacte vakken op de middelbare school heeft hij of zij dus een goede rekenmachine nodig. Deze moet over veel functies beschikken en handig te gebruiken zijn. Maar hij moet ook mee mogen naar het eindexamen. Met Texas Instruments grafische rekenmachines worden exacte vakken leuker en makkelijker. Ingewikkelde formules en mooie grafieken komen binnen handbereik. Texas Instruments grafische rekenmachines zijn van uitstekende kwaliteit en mogen gebruikt worden op het eindexamen.

Betrouwbare grafische rekenmachines voor school en werk

In ons assortiment vind je Texas Instruments grafische rekenmachines voor verschillende toepassingen. Sommige zijn vooral geschikt voor financiële berekeningen, andere zijn ideaal voor exacte vakken zoals wiskunde en natuurkunde. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder kleurenscherm. De meest geavanceerde exemplaren kunnen zelfs met computers communiceren en zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren. De batterij is eindeloos bij te laden.

Topkwaliteit uit de Verenigde Staten

Bij het woord 'rekenmachines' denken veel mensen meteen aan Texas Instruments. Dit Amerikaanse bedrijf heeft sinds de oprichting in 1930 naam gemaakt met zijn vooruitstrevende rekenmachines. Deze zijn makkelijk in het gebruik, zijn aantrekkelijk om te zien en gaan jaren mee. Bekijk nu alle handige Texas Instruments rekenmachines bij wehkamp en jouw zoon of dochter kan vol vertrouwen aan de eindexamens beginnen.

Voor 23:59 uur Texas Instruments grafische rekenmachines bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag jouw studiebol verrassen met een nieuwe bondgenoot.