Merken

Texas Instruments

De Amerikaanse producent Texas Instruments maakt diverse soorten elektronica waaronder kantoorartikelen zoals de grafische rekenmachine. Dit bedrijf werd opgericht in 1930 en investeert volop in de ve ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Texas Instruments

Zowel voor school als voor kantoorwerkzaamheden maak je graag gebruik van een goede rekenmachine. Of je nu een wiskundeproefwerk maakt of werkzaam bent als budgetcoach, je wil zonder problemen je berekeningen kunnen maken. De rekenmachines van Texas Instruments voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en zijn daarom ideaal voor zowel school als kantoor. Bij wehkamp heb je de keuze uit diverse (grafische) rekenmachines. Hiermee is het maken van berekeningen een fluitje van een cent.

Aanbod Texas Instruments bij wehkamp

De rekenmachines van Texas Instruments hebben een slank en lang (kleuren) beeldscherm. Deze elektronische hulpmiddelen worden geleverd inclusief oplaadbare batterij en kabel. Het maken van grafieken en het oplossen van vergelijkingen is met deze rekenmachines geen enkel probleem. Ze zijn te gebruiken op de eindexamens van de middelbare school en gaan jarenlang mee. Bovendien zijn er speciale applicaties beschikbaar voor het eenvoudig gebruiken van de rekenmachine.

Nog meer elektronica

Gebruik je een rekenmachine voor school of werk en heb je graag onderweg de beschikking over diverse hulpmiddelen? Bekijk dan ook eens ons aanbod laptops. Wehkamp biedt voor elk wat wils en maakt jouw elektronische werkzaamheden met de juiste elektronicaproducten een stuk eenvoudiger.

Voor de aankoop van Texas Instruments zit je bij wehkamp helemaal goed. Je vindt ze eenvoudig via onze online zoekfilter. Wij verzenden gratis vanaf 20.-. Bestel je elektronicaproduct vandaag nog voor 23:59 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis.