Merken

Teva

Met de Teva herenslippers & -sandalen maak je altijd de goede keuze. Dit luchtige schoeisel is ideaal voor op warme dagen en voorzien van een ergonomisch voetbed. De diversiteit aan modellen tusse ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Teva herenslippers & -sandalen

Na lang twijfelen heb je eindelijk een vakantie geboekt naar een zonnige locatie waar je mooi kan wandelen. De reis is pas over een paar maanden dus genoeg tijd om goede schoenen uit te kiezen. Je oog is gevallen op een paar Teva herenslippers & -sandalen. Daarmee wandel je zorgeloos terwijl je een verkoelend briesje over je voeten voelt. En je bestelt gelijk een paar teenslippers mee voor aan het zwembad of op het strand.

Alsof er niks aan je voeten zit

De Teva herenslippers & -sandalen hebben een ergonomisch voetbed. Dat betekent dat het schoeisel helemaal naar je voeten staat. Tijdens het lopen heb je nauwelijks door dat je iets aanhebt en je voeten voelen zweetloos en vochtvrij aan. Maak een keuze uit de verschillende modellen Teva herenslippers & -sandalen. Voor buiten zijn de Outdoor Terra Fi en Tanza een optie. Gebruik je alleen slippers om naar het strand of het zwembad te lopen? Dan kies je het beste voor de Mushi II.

Samen met je partner

De geboekte vakantie naar een zonnig oord breng je samen met je partner door. Naast lekker zonnen en uitrusten hebben jullie plannen gemaakt om veel te wandelen. Jij hebt je keuze uit de collectie Teva herenslippers & -sandalen al gemaakt, nou zij nog! Kijk even rond bij de Teva damesschoenen voor alle varianten, zodat jullie allebei zorgeloos op pad kunnen.