Jurken & rokken

Elk avontuur begint ergens, ongeacht hoe lang of hoe groot deze is. Teva's begin was bescheiden; twee horlogebandjes vastgemaakt aan een oude slipper, maar dit was genoeg om een revolutie te beginnen in de schoenenwereld. Nu 30 jaar later wordt Teva wordt wereldwijd erkend als het sandalenmerk bij uitstek, het origineel.

Teva

Zodra de zon begint te schijnen, schop jij dan ook je schoenen aan de kant en wissel je ze om voor sandalen? Vooral sandalen waar je lekker op wandelt of zelfs even snel het pierenbadje van de kinderen mee in loopt. Want als de zon schijnt, dan wil je niet hoeven nadenken over je schoenen aan zee of rondom het zwembad. Daarom kies je voor de stoere Teva sandalen. Stevig, kleurrijke en vooral ideaal voor hem, haar en de kinderen.

Stevige sandalen

Teva staat bekend om haar echte outdoor spirit. En daar horen sandalen bij die je voeten goed ondersteunen. Ook als je lange wandelingen maakt door de bossen of in de bergen. Waden door het water gaat met deze sandalen zeer prima. Daarnaast zijn de schoenen gemakkelijk op maat te maken met de klittenbandbandjes. De zachte materialen zijn vriendelijk voor je voeten en dat verhoogt het draagcomfort. De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 19 tot en met 43.

Makkelijk combineren

Dankzij de vrolijke kleuren en het elegante design van de Teva damesschoenen en herenschoenen, combineer je ze gemakkelijk met je zomerse outfits. En uiteraard met je outdoor wandeloutfit. De sandalen staan leuk met een jurkje, stoer met een korte broek. En als het nog net te fris is voor blote benen dan combineer je ze gewoon met je favoriete jeans. Geen probleem, want met Teva kan je alle kanten op.

Voor kleine voetjes

Baby’s en kinderen hebben veel baat bij goede schoenen die het voetje ondersteunen bij iedere stap. Het lopen op sandalen is daarom voor kleine kindjes niet vanzelfsprekend. Met de Teva kinderschoenen echter zit het voetje ‘gevangen’ tussen verschillende bandjes, zodat je kindje niet uit de schoen stapt. Vooral het bandje langs de hiel helpt hieraan mee.

Morgen op stap

Met mooi weer in het verschiet wil je je Teva schoenen snel in huis hebben. Dat kan door vandaag nog je bestelling te plaatsen. Wij brengen de schoenen dan zonder verzendkosten bij je thuis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.