Merken

Teva

Teva is gespecialiseerd in de productie van outdoor schoenen en sportsandalen. Schoeisel die jouw voeten de nodige vrijheid geven en tegen een stootje kunnen. Natuurlijk zijn het niet enkel volwassene ...

59 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Teva kinderschoenen

De zon schijnt en je kinderen willen het liefst op blote voetjes naar buiten. Weg met sokken en dichte schoenen, kom maar op met die slippers. Teenslippers zijn voor kleine voetjes niet altijd even fijn. Ze geven weinig steun en kunnen ervoor zorgen dat kinderen struikelen tijdens het spelen. Kies dan voor de perfecte combinatie tussen een sportieve en ondersteunende schoen, en een slipper: de Teva kinderschoenen. Deze Teva sandalen zijn speciaal voor kinderen in vrolijke kleuren uitgevoerd. Voor meisjes zijn er zelfs glittertjes aan de bandjes toegevoegd.

Stevige stappers

Teva is een bekend merk wandelschoenen en –sandalen. De fijne sandalen zitten met stevig klittenband vast en hebben een goed ondersteunende, flexibele zool. Deze onderdelen verhogen het draagcomfort en bieden de mogelijkheid lange wandelingen te maken, lekker te rennen of optimaal te genieten van een Teva strandvakantie. De sandalen zijn ideaal om mee door het water te lopen of mee te zwemmen in zee.

Vrolijke uitvoering

Kinderen vinden het prachtig om mooie schoenen te hebben. En dat geldt ook voor sandalen. Daarom zijn de Teva kinderschoenen uitgevoerd in verschillende kleuren. Voor meisjes zijn er roze sandalen. Jongens kiezen natuurlijk voor stoere stappers in blauw, grijs of zwart. De Teva kinderschoenen staan net zo leuk met zwemkleding als onder een korte broek of mooi jurkje. De sandalen zijn verkrijgbaar vanaf maat 21 tot en met 35. Het is mogelijk om voor een perfecte pasvorm halve maten te kiezen.

Koop vandaag voor 23:59 de leuke Teva kinderschoenen bij wehkamp en we brengen ze morgen al bij je thuis.