Merken

Tenzo wanddecoratie

Tenzo maakt designermeubilair voor een groot publiek. Al sinds de oprichting in 1934 specialiseert dit bedrijf zich in houten meubels. Het Zweedse merk heeft een eigen stijl met aandacht voor elk deta ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Tenzo eetkamerstoelen

De tafel is een van de belangrijkste elementen bij de inrichting van de woonkamer. Na dagenlang discussiëren heb je eindelijk beslist welke het gaat worden. Lichtjes boven budget maar wel een heel mooie. Dan kies je al snel voor eetkamerstoelen die nog betaalbaar zijn met wat er van het budget over is. Begrijpelijk, maar niet slim: eetkamerstoelen bepalen veel meer dan de tafel hoe graag je aan die tafel zult zitten. Ze moeten comfortabel genoeg zitten voor lange maaltijden. Ze maken of breken het uiterlijk van de tafel. Tenzo eetkamerstoelen zijn kwaliteitsvolle stoelen die geschikt zijn voor ieder interieur en die heerlijk lang tafelen mogelijk maken.

Jouw persoonlijke smaak

Tenzo eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in diverse designs en modellen, en dat is maar goed ook. Geen twee mensen op de wereld hebben immers dezelfde smaak. Heb je liever een bolle of een holle zitting? Robuuste houten poten of toch maar dunne metalen exemplaren? Het zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden!

De sfeer

En dan hebben we het nog niet gehad over de sfeer. Ga je voor een zakelijke, serene sfeer of mag het een tikje hipper zijn? Is het voor de keuken of voor de warme woonkamer? Waar de Tenzo eetkamerstoelen ook voor dienen, je kunt er zeker van zijn dat Tenzo iets naar je gading heeft.

Tenzo eetkamerstoelen bestellen bij wehkamp? Gemakkelijk en zonder risico: je kunt zonder gedoe gratis terugsturen mochten er toch problemen zijn.