Merken

Tenzo babykameraccessoires

Tenzo maakt designermeubilair voor een groot publiek. Al sinds de oprichting in 1934 specialiseert dit bedrijf zich in houten meubels. Het Zweedse merk heeft een eigen stijl met aandacht voor elk deta ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Tenzo stoelen

Het is vaak een van de zaken waar men het langst en meest over nadenkt: de eetkamer. Rond wat voor een tafel zal jouw familie samen de maaltijden opeten? Op wat voor stoelen zal dat gebeuren? Het vinden van de juiste combinatie met betrekking tot de tafel en de stoelen is daarbij vaker wel dan niet de grote uitdaging. Zoek je een stoel met karakter? Dan zijn Tenzo stoelen misschien wel iets voor jou. Tenzo biedt stoelen aan in diverse modellen en verschillende kleuren. Van een leuk modern model dat perfect past in een Scandinavisch interieur tot een barkruk voor als je meer retro-getint bent.

Diverse modellen

Bij wehkamp hebben we Tenzo stoelen van uiteenlopende modellen in de aanbieding. Het gebruikte kleurenpalet is in de regel vrij basic, wat de strakke look van de stoelen zeker ten goede komt. Zoek je toch een andere kleur? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Het topje van de ijsberg

Tenzo stoelen zijn stoelen met een duidelijke styling en van een hoge kwaliteit. Het spreekt echter voor zich dat Tenzo op nog wel meer interieurterreinen actief is. Ben je op zoek naar een leuke kast? Dan kan je bij wehkamp ook Tenzo kasten terugvinden.

Jouw Tenzo stoelen bij wehkamp bestellen gaat gemakkelijk en snel. Bovendien kan je wanneer de stoel in huis is je altijd nog bedenken. Voldoet hij niet aan de verwachtingen? Dan zend je de stoel gratis retour!