Merken

Tenzo

Tenzo maakt designermeubilair voor een groot publiek. Al sinds de oprichting in 1934 specialiseert dit bedrijf zich in houten meubels. Het Zweedse merk heeft een eigen stijl met aandacht voor elk deta ...

Tenzo

Het is heerlijk om na een lange werkdag weer thuis te komen. Je voelt je immers nergens zo op je gemak als in je eigen vertrouwde omgeving. Voor dit thuisgevoel heb je ook een persoonlijke inrichting nodig. Tenzo helpt je hierbij met meubels in verschillende, unieke stijlen. In het assortiment van dit Zweedse merk vind je geen dertien-in-een-dozijn-meubilair, maar kleine kunstwerkjes die emotie uitstralen. Met de hulp van deze creatieve meubelstukken tover je elke grauwe kamer om tot een warme plek.

Zweedse designmeubels voor je hele huis

Tenzo heeft stijlvolle meubels voor elke kamer. In je woonkamer creëer je bijvoorbeeld extra opbergruimte met een van de elegante dressoirs. Daarnaast zijn er ook ladekastjes met wat hogere poten. Zoek je een meubelstuk om bijvoorbeeld boeken of tijdschriften op sierlijke wijze mee uit te stallen, dan is een leunkast of boekenrek een interessante optie. Voor in de eetkamer of keuken vind je barkrukken en comfortabele stoelen in het omvangrijke assortiment.

Van houtkleur tot een laagje rode verf

De Zweedse ontwerpers laten in veel designs een lichte houtkleur en een witte verfkleur terugkomen. Er zijn echter ook meubels met een grijs, zwart of zelfs een rood laagje verf. Zo heeft Tenzo voor elke stijlvoorkeur en inrichting wel een passend meubelstuk. Bestel je een eettafel uit onze collectie Tenzo tafels of ga je voor een van de grote en zware kasten? Onze vriendelijke bezorgers dragen het meubilair dan vanzelfsprekend alvast naar zijn nieuwe plaats.