Merken

Ten Cate Wintersport

Al sinds de jaren vijftig richt het Nederlandse label ten Cate zich op het maken van kwaliteitsondergoed en -onderkleding. Vandaag de dag is ten Cate een topper in lingerie en onderkleding, zoals te vinden in onze collectie ten Cate wintersport. Bekijk de complete collectie wintersport voor nog meer keuze.

sorteren

14 resultaten

ten Cate wintersport

Je hebt de jaarlijkse wintersport weer geboekt. Vorig jaar baalde je ontzettend, omdat je het eigenlijk wat te koud hebt gehad. Vooral op de momenten tussen het skiën en douchen in. Met ten Cate wintersport gaat je dat niet meer overkomen, want de thermo-onderkleding houdt je warm, ook al ben je bezweet.

Warme en lange onderkleding

In onze collectie ten Cate wintersport vind je ondergoed en onderkleding. Deze kleding draag je bijvoorbeeld onder je skikleding om het extra warm te hebben. De kleuren zijn basic, namelijk wit, antraciet of zwart. Kies voor een T-shirt, een longsleeve of een thermobroek. De kleding is gemaakt van Viloft, een materiaal dat zich goed leent om tijdens het sporten direct op de huid te dragen. Met ten Cate haal je meer uit je wintersportvakantie.

Maten en meer

In onze collectie ten Cate wintersport vind je items voor dames en heren. De herenkleding is te koop in de maten 48 (M) tot en met 54 (2XL). De damesonderkleding is leverbaar in de maten 36 (S) tot en met 42 (XL). ten Cate is groot geworden met onderkleding en ondergoed. Wil je meer van de kwaliteit van ten Cate, bekijk dan bijvoorbeeld onze collectie ten Cate dameslingerie.

ten Cate wintersport bestellen bij wehkamp

Ga je binnenkort op wintersport, zorg er dan met ten Cate wintersport voor dat je het lekker warm hebt. We verzenden gratis bij besteding van minimaal 20.-.