Merken

Ten Cate Tennis

Bereid je goed voor, wanneer je gaat sporten. Goed ondergoed is daarom ook bij tennis belangrijk. Vertrouw dan op een degelijk Nederlands merk, zoals ten Cate. Bij ten Cate tennis vind je speciale onderkleding zoals shirts, thermobroeken en sportbeha's. Blader hier door het wehkamp assortiment van ten Cate.

sorteren

14 resultaten

ten Cate tennis

Na een flinke inspanning op de tennisbaan, is flink zweten even logisch als normaal. Hoe meer je je inspant, hoe beter je conditie wordt. Maar wanneer je kleding vochtig is, koel je te snel af. Dit is niet gezond. Met goede onderkleding voorkom je dat je kou vat of dat je comfort er onder lijdt. In het assortiment ten Cate tennis vind je thermokleding die je spieren warm houdt. Presteer veilig en warm in de speciale ten Cate onderkleding voor sporters.

Veilig sporten met warme en vochtregulerende onderkleding

Draag de ten Cate tenniskleding direct op de blote huid. Het materiaal bestaat uit polyester, Viloft en elastaan. De speciale Viloft technologie voert het transpiratievocht meteen af. Het materiaal is bovendien licht, zodat het niet hindert op de tennisbaan. Na het sporten kan de onderkleding gewoon in de wasmachine. Kijk hier voor shirts met korte of lange mouwen, sportbeha's, of thermobroeken voor heren en dames. Zo kan je ook in de koude seizoenen zonder risico de buitenbaan op.

ten Cate tennis: kopen bij wehkamp

Het ten Cate sportondergoed is multifunctioneel. Draag het gerust op kantoor, of bij het klussen. Wanneer het 's avonds afkoelt, houdt ten Cate ondergoed je heerlijk warm.

Bestel nu bij wehkamp, dan komen we morgen langs. Retourneren is gratis en eenvoudig.