Merken

Ten Cate sportondergoed

Het Nederlandse merk ten Cate is een grote naam op het gebied van ondergoed, sportondergoed lingerie en badmode. Het merk bestaat al sinds de jaren 50 en is bekend doordat het als eerste naadloos onde ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ten Cate sportondergoed

Hardloopschoenen aan en gaan, in de hoop je eigen prestaties te verbeteren. Het wordt je al snel moeilijk gemaakt wanneer je ondergoed gaat knellen. Je bent steeds afgeleid wanneer je kleding tijdens het sporten niet lekker zit. Met ten Cate sportondergoed hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Sportondergoed van ten Cate zit perfect en biedt ondersteuning op plaatsen waar je dat nodig hebt.

Comfortabel met de juiste ondersteuning

ten Cate ontwikkelt sportondergoed voor heren en dames. Met ten Cate sportondergoed kies je voor kwaliteit en ondersteuning op plaatsen waar dit bij het sporten zo belangrijk is. Het thermo-ondergoed van ten Cate houdt je warm tijdens koude dagen. Daarnaast voert het zweet snel van je lichaam af om afkoeling te voorkomen. Het thermo-ondergoed is verkrijgbaar als broek en als shirt met korte of lange mouwen. Tevens koop je hier ook een comfortabele sport-bh. ten Cate sportondergoed is er in de maten 36 tot en met 42 voor dames en 48 tot en met 54 voor heren.

ten Cate sportondergoed bestellen bij wehkamp

Gebruik de zoekfilters op de website om snel het voor jou geschikte ten Cate sportondergoed te vinden. Na het sporten draag je natuurlijk ten Cate-dameslingerie of het herenondergoed van ten Cate. Plaats je vandaag voor 23:59 uur je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.