Merken

Ten Cate Sportkleding heren

Weer of geen weer, in ten Cate sportkleding voor heren train jij altijd lekker buiten. In de thermoshirts en thermobroeken van dit topmerk blijf je lekker warm. Dankzij de goede pasvorm en de uitstekende materialen biedt ten Cate sportkleding voor heren ook veel bewegingsvrijheid. Bekijk voor nog meer keuze alle sportkleding voor heren bij wehkamp.

ten Cate sportkleding voor heren

Jij sport het hele jaar door graag buiten. Als de temperaturen dalen, doe je dat in warme onderkleding die je lekker warm houdt. Deze moet comfortabel zitten, zodat het nergens knelt of irriteert. Bovendien wil je dat je thermokleding overtollig zweet snel afvoert. In de collectie ten Cate sportkleding voor heren vind je snel wat je zoekt. De thermobroeken en thermoshirts van dit Nederlandse merk zitten als gegoten en voelen lekker warm en zacht aan. De speciale materialen van ten Cate sportkleding voor heren zorgen ervoor dat de stof nooit nat wordt, ook niet als je zweet.

Comfortabele sportkleding voor mannen

Onderkleding moet je lichaam mooi omsluiten om irritatie te voorkomen. Gelukkig biedt de collectie ten Cate sportkleding voor heren je de keuze uit maten M tot en met 2XL. Je kan kiezen uit thermoshirts met lange of korte mouwen. Combineer ze met een bijpassende thermobroek. Alle ten Cate sportkleding voor heren is zowel in lichte als in donkere kleuren verkrijgbaar.

Onbezorgd sporten met de beste onderkleding

Als je van je trainingen buiten wil genieten, is comfortabele onderkleding heel belangrijk. Weinig is zo vervelend als je belemmerd voelen door knellende of verschuivende kleding. Ook wil je niet dat je kleding doordrenkt raakt van het zweet. Met ten Cate sportkleding voor heren hoef jij je hier nooit zorgen over te maken. Bekijk ook de ten Cate herenbadmode bij wehkamp. Voor 23:59 uur bestellen is de volgende werkdag thuis passen.