Merken

Ten Cate ondergoed voor meisjes

Zijn de meiden alweer aan nieuw ondergoed toe? Bij wehkamp online vind je ondergoed voor meisjes in allerlei soorten en maten. Wanneer je kiest voor een vertrouwd Nederlands merk, weet je dat je kwali ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

ten Cate ondergoed voor meisjes

Het lijkt wel of het pas een week geleden is, dat je ondergoed voor je dochter kocht. Dat komt, omdat ze zo lekker groeit. Dat is een goed teken. Misschien wil ze wel haar eerste beha: dit is voor meisjes een hele belevenis. Ze hoeven eigenlijk nog helemaal geen beha te dragen, maar het maakt ze nu eenmaal zo trots en blij. Dat gun je ze toch? In de collectie ten Cate meisjesondergoed vind je schattige voorgevormde behaatjes. Die passen precies bij haar leeftijd. Of heeft ze liever een tienertopje? Blader samen met haar door ons online aanbod.

Je merkt niet dat je het aanhebt

Het meisjesondergoed van ten Cate is uitgevoerd in een katoenen stretchkwaliteit. Door het elastaan in de tailleband blijven de shorts, de hipsters en de slips goed zitten. Je koopt de broekjes bij ten Cate in voordelige sets. De voorgevormde tienerbeha's passen bij de onderbroekjes. Koop een combinatie in een basiskleur als wit, zwart of grijs, of kies voor een pastelkleur als lichtblauw. Een tienerbeha zonder beugels zit het lekkerste. Eigenlijk merkt ze niet eens dat ze een beha draagt, en zo hoort het! Ook tienermeisjes willen nog ongehinderd rennen en spelen.

ten Cate ondergoed voor meisjes online kopen bij wehkamp

Ben je al bekend met het ten Cate beddengoed? Onder zo'n 100 procent katoenen dekbed droom je heerlijk weg.

Bestel vandaag nog ten Cate ondergoed voor meisjes, dan kan je dochter het de volgende werkdag al aan!