Merken

Ten Cate meisjeskleding

ten Cate is groot geworden met kwaliteit. Het merk richt zich lang niet meer alleen op dameslingerie, maar maakt ook onderkleding voor heren en kinderen. De ten Cate meisjeskleding is bedoeld voor meiden die in de pubertijd raken en geen genoegen meer nemen met kinderlijke meisjeskleding. We verkopen natuurlijk ook meisjeskleding van andere merken.

sorteren

15 resultaten

ten Cate meisjeskleding

Het kan voor een meisje in de pubertijd lastig zijn om de overstap te maken naar een hemdje of zelfs een beha. Wanneer start je daar dan mee? In onze collectie ten Cate meisjeskleding vind je items waarmee je gemakkelijk die overstap kan maken. Natuurlijk past je dochter veilig thuis, want dat is het allerfijnste.

Onderkleding voor meiden

Als het moment is aangebroken dat je dochter meer nodig heeft dan het roze onderhemd, staat de collectie ten Cate meisjeskleding voor haar klaar. In deze collectie vind je tienerbeha's, -tops, -hemdjes en -slips. De collectie is basic en straalt kwaliteit uit, zoals je van het label gewend bent. Stel zelf een setje ondergoed samen, door een setje slipjes te combineren met een voorgevormde beha of een tienertop. Kies uit basic kleuren, zoals zwart, grijs en lichtblauw.

Maten en meer van ten Cate

De ten Cate meisjeskleding is leverbaar in de kindermaten 158 tot en met 188. De beha's zijn er in de maten AA65 tot en met B70. Deze allerkleinste maten zorgen voor precies voldoende steun. Je dochter zal zich zelfverzekerder voelen. Ben je zelf ook benieuwd geworden naar het merk? Bekijk eens onze collectie ten Cate dameslingerie.

ten Cate meisjeskleding bestellen bij wehkamp

Bestel vanaf de bank samen met je dochter. Indien je vandaag nog voor 23:59 uur bestelt, kan je dochter de volgende werkdag al passen. Ben je niet tevreden? Je mag de aankoop gratis terugsturen.