Merken

Ten Cate Kinderondergoed

Kinderondergoed moet in de eerste plaats comfortabel zijn, maar zeker bij tieners begint het uiterlijk van de kleding ook een belangrijke rol te spelen. Ten Cate kinderondergoed combineert daarom een hoog draagcomfort met een modieus ontwerp. Het kinderondergoed van dit Nederlandse ondermodemerk is verkrijgbaar in één kleur of met een modieuze print.

sorteren

15 resultaten

Ten Cate kinderondergoed

Ondergoed kopen voor je kinderen wordt lastiger naarmate zij ouder worden en een eigen kledingsmaak ontwikkelen. Kon je vroeger nog met elk onderhemd of short aankomen, tegenwoordig wordt elk kledingstuk aan een kritische inspectie onderworpen. Om deze reden wordt al het Ten Cate kinderondergoed met zorg ontworpen. Het design van de beha's, shorts en hemden is trendy en past bij de leeftijd van de kinderen waar het ondergoed voor bedoeld is.

Van witte shorts tot kleurige tienerbeha's

Ten Cate kinderondergoed omvat onder meer shorts, hipsters, hemden, tops en beha's. Het ondergoed is er in het wit, zwart of grijs, maar ook met een fraaie print. Met kindermaten van 140 tot 188 is Ten Cate kinderondergoed er met name voor tieners. De tienerbeha's hebben verstelbare schouderbandjes en voorgevormde cups. Uiteraard vind je bij ons ook ondermode voor volwassenen. Neem bijvoorbeeld ons aanbod Ten Cate herenondergoed & pyjama's eens door.

Ook kinderondergoed mag je retourneren

Ondergoed dat knelt of te ruim zit, is uiteraard zeer onprettig. Het is dan ook belangrijk om het Ten Cate kinderondergoed in de juiste maat te bestellen. Soms is dit lastig, bijvoorbeeld wanneer je voor het eerst een beha voor je dochter koopt en haar maat nog niet goed weet. Bij ons bestel je alsnog zorgeloos, want bij een verkeerde maat mag je vanzelfsprekend retourneren. Vergeet niet om hierna het Ten Cate kinderondergoed in een grotere of kleinere maat te bestellen.