Merken

Ten Cate heren ondershirts

Goed passend, comfortabel ondergoed is de basis van elke outfit. Om die reden vind je bij ons op de website een breed assortiment herenondershirts. ten Cate herenondershirts zijn gemaakt van hoogwaard ...

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ten Cate herenondershirts

'Ga je dat echt aantrekken?' Je partner kijkt je met opgetrokken wenkbrauwen van jou naar het ondershirt in je handen. 'Wat? Er is toch niets mis mee?' roep je verontwaardigd uit. Je houdt het shirt omhoog. Oeps... Het nieuwe is er toch wel vanaf. Het ooit zwarte shirt is al lang niet zwart meer en lubbert aan alle kanten. Het wordt toch maar eens tijd om nieuwe onderkleding aan te schaffen! Herkenbaar? Neem dan snel eens een kijkje bij onze ten Cate herenondershirts!

Een begrip in Nederland

ten Cate is niet nieuw in ondergoedland. Sterker nog, dit merk staat al sinds de jaren zestig bekend om hoogwaardig katoenen ondergoed. Vooral het naadloze ondergoed van ten Cate is al decennialang razend populair, maar het merk heeft vandaag de dag nog veel meer te bieden. Zo kan je in ons assortiment ten Cate herenondershirts tal van fijne T-shirts en hemden vinden. Je kan kiezen tussen verschillende pasvormen, (mouw-)lengtes, kleuren en halslijnen. Naast (biologisch) katoen wordt in de collectie ook bamboe gebruikt.

Kwaliteit staat op één

Zijn jouw ondershirts na jarenlange, trouwe dienst inmiddels ook wel aan vervanging toe? Bekijk dan snel onze collectie ten Cate herenondershirts. De ondershirts zijn verkrijgbaar in de maten 46 tot en met 54. Behalve voor onderkleding kan je ook bij ten Cate terecht voor andere items, zoals ten Cate herenondergoed en -pyjama's.