Merken

Ten Cate heren onder T-shirts

Eenvoudige, klassieke

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ten Cate push-up bh's

Je draagt graag beha's die comfortabel zitten. Meestal zijn dit niet de meest elegante beha's. Ze zijn misschien zelfs saai te noemen. Je zoekt een beha waarin je borsten mooier naar voren komen en waarin ze wat voller lijken. Een push-up beha is dan natuurlijk een goede optie. Maar een comfortabele pasvorm blijf je ook erg belangrijk vinden. De ten Cate push-up bh's zijn voor jou een uitstekende keuze.

Extra push up

In de collectie ten Cate push-up bh's vind je zogenaamde L-shape push-up beha's. Deze beha's bevatten een speciale padding in de vorm van een L. Dit zorgt voor een opwaartse en een zijwaartse push. Dankzij de speciale manier waarop ten Cate de naden in de beha's en de gladde cups verwerkt, kan je de beha ook goed onder strakke kleding dragen. Zo komen je borsten nog mooier naar voren. De beha's zijn verkrijgbaar in de cupmaten A tot en met D. Je kan kiezen uit onder andere zwarte, roze, rode en paarse beha's.

Kies er een mooie top bij

Bij een elegante en strakke beha hoort natuurlijk net zo'n mooie top. Maak er een set van en kies een top uit in dezelfde kleur als je beha. Bekijk hiervoor eens de ten Cate dames-T-shirts en -tops. Mooie, strakke tops doe je borsten tot hun recht laat komen.