Merken

Ten Cate heren boxershorts

Als je betaalbare, stoere en mannelijke herenboxershorts zoekt, dan moet je beslist eens naar de ten Cate herenboxershorts kijken. De boxers zijn verkrijgbaar in sets van twee of drie, zodat je je box ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ten Cate herenboxershorts

Een boxershort uitzoeken, doe je met aandacht. Het kost tijd en geduld, maar dan heb je ook wat. Het is je al te vaak overkomen dat je dacht een goede koop te hebben gedaan, maar na twee keer wassen de shorts kon weggooien. En je betaalt liever ook niet te veel voor je boxershort. Het blijft immers wel kleding die meestal niet gezien wordt, behalve door jezelf en je partner. Als je eenmaal de ten Cate herenboxershorts hebt ontdekt, hoef je nooit meer verder te kijken dan deze collectie.

Modieuze boxershorts

Je kan gaan voor basic boxershorts in egale kleuren als zwart, grijs of wit. En als je iets wil dat gedurfder en modieuzer is, dan kies je voor de boxershorts met een stijlvolle all-over print in diverse kleuren. Je kan kiezen voor sets met twee of drie dezelfde boxers, maar ook voor een set met verschillende boxers. Je hebt de keuze tussen strakke boxershorts en shorts met wijdere pijpen.

Bestel de boxershorts snel en eenvoudig

Bij wehkamp bestel je de boxershorts snel en eenvoudig. Als je de bestelling vandaag nog plaatst, zorgen wij ervoor dat je de boxershorts de volgende werkdag al in huis hebt. Bekijk ook eens de ten Cate heren-T-shirts en wie weet vind je een shirt dat goed bij je boxershorts past.