Merken

Ten Cate dames sportondergoed

ten Cate is een Nederlands merk dat zich al sinds de jaren 50 toelegt op het ontwerpen van onder andere ondergoed en lingerie. ten Cate sportondergoed voor dames staat bekend om een enorm hoog draagco ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

ten Cate dames sportondergoed

Heb je eindelijk de motivatie gevonden om weer te gaan sporten, ben je met niets anders bezig dan je ondergoed rechttrekken. Een goede sportoutfit begint toch echt met het juiste ondergoed. ten Cate sportondergoed voor dames blijft zitten waar het zit, waardoor jij je volledig richt op het verbeteren van je fysieke prestaties.

Een veelzijdige collectie sportondergoed voor dames

ten Cate mag zich zonder meer expert op het gebied van ondergoed noemen. Met ten Cate sportondergoed voor dames haal je dan ook uitstekende kwaliteit in huis. De collectie omvat niet alleen comfortabele slips en stevige sport-bh's. Je koopt van het merk ook thermo-ondergoed, zoals shirts met lange en korte mouwen en thermobroeken. Hierdoor hoef je je ook niet door winterse weersomstandigheden af te laten remmen. ten Cate sportondergoed voor dames zijn er in de maten 36 tot en met 42.

ten Cate sportondergoed voor dames bestellen bij wehkamp

Wil jij het comfort van ten cate sportondergoed voor dames ervaren, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. En na het sporten trek je natuurlijk een mooi setje ten Cate-dameslingerie aan. Plaats je vandaag voor 23:59 uur je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.- brengt wehkamp geen verzendkosten in rekening.